Підписка на розсилку

Хочу отримувати головні новини:

Стрімке погіршення погоди: на Харківщині всі служби працюють у посиленому режимі

27.11.2023 08:56
Зима / фото «Слобідський край»
Зима / фото «Слобідський край»

Станом на ранок 27 листопада у Харківській області ускладнень руху на дорогах державного та місцевого значення немає. Погіршення погоди очікується вдень 27 листопада.

Про це в ранковому зведенні 27 листопада повідомив начальник ХОВА Олег Синєгубов.

За його словами, через погіршення погоди всі дорожні служби працюють у посиленому режимі, дороги обробляються протиожеледною сумішшю.

Також, за словами Олега Синєгубова, станом на зараз у Харківській області відсутні аварійні ситуації та відключення електропостачання.  

«Закликаємо мешканців області без нагальної необхідності не їздити автотранспортом та бути максимально обережними на дорогах», – сказав Олег Синєгубов.

Патрульна поліція Харківської області звернулась до водіїв з проханням рухатися з увімкненим ближнім світлом фар, неухильно дотримуватись швидкісного режиму, уникати ризикованих маневрувань, не залишати машини в місцях, де вони можуть ускладнювати роботу снігоприбиральної техніки. 

Нагадаємо, що під впливом циклону на Україну обрушилися снігопади. У Харківській області погіршення погодних умов очікуються вдень 27 листопада.

Підписуйтесь на Google News

Щоб бути у курсі останніх новин Харківщини та громад.

Підписатися