Підписка на розсилку

Хочу отримувати головні новини:

Розпочався прийом заявок на обласний конкурс міні-проектів

21.01.2020 14:10
Фото: kupyansk-rada.gov.ua
Фото: kupyansk-rada.gov.ua
Цьогоріч планується реалізувати міні-проектів більше ніж на 80 мільйонів гривень.

У цьому році обласний конкурс міні-проектів розвитку територіальних громад «Разом в майбутнє», який започаткований Харківською обласною радою у 2011 році, проводиться вже дев’ятий раз. І сьогодні, 21 січня,  розпочинається реєстрація заявок на участь у цьому конкурсі, яка продовжиться до 1 березня.

Метою конкурсу є сприяння територіальним громадам сіл, селищ, міст та об’єднаним територіальним громадам Харківської області у комплексному розв’язанні місцевих проблем соціально-економічного характеру, створення умов для підвищення активності громад та налагодження партнерських зв’язків між громадами.

До участі у конкурсі запрошуються:

  • перша категорія учасників – громадські організації, громадські спілки, органи самоорганізації населення, батьківські комітети (ради) та об’єднання співвласників багатоповерхових будинків (ОСББ), що зареєстровані згідно з чинним законодавством України;
  • друга категорія учасників – сільські, селищні, міські ради міст районного та обласного значення, ради об’єднаних територіальних громад – ініціатори спільних проектів, що розроблені в рамках співробітництва територіальних громад.

Усіх бажаючих запрошують готувати у 2020 році міні-проекти розвитку за трьома номінаціями:

  • «Добробут та розвиток громад»;
  • «Благоустрій та охорона довкілля»;
  • «Історико-культурна спадщина та розвиток туризму».

Читайте також: На Харківщині збирають ідеї для розвитку регіону

Загальний обсяг фінансування міні-проекту:

  • для першої категорії учасників – до 300 тисяч гривень;
  • для другої категорії учасників – до 1 мільйона 500 тисяч гривень.

Загалом, за словами голови Харківської обласної ради Сергія Чернова, в цьому році планується реалізувати міні-проектів на загальну суму понад 80 мільйонів гривень.

Більш детальну інформацію щодо умов, порядку проведення обласного конкурсу та методичні рекомендації щодо підготовки заявки та проектної документації ви можете подивитися ТУТ.

 

Підписуйтесь на Google News

Щоб бути у курсі останніх новин Харківщини та громад.

Підписатися