Підписка на розсилку

Хочу отримувати головні новини:

Помер харківський журналіст Анатолій Тесло

13.05.2021 11:40
13 травня пішов з життя заслужений журналіст України, письменник, багаторічний співробітник "Слобідського краю" Анатолій Тесло.

Про це "Слобідському краю" повідомили рідні.

Анатолій Тесло народився і виріс у Сковородинівці на Золочівщині. Після закінчення факультету журналістики Київського національного університету імені Шевченка тривалий час працював за професією в Харкові. Працював у різних виданнях, найбільше років праці присвятив  "Соціалістичній Харківщині", згодом "Слобідському краю".

Улюбленою тематикою Анатолія Тесло були село і сільгоспвиробництво.  

Близько двадцяти років Анатолій Тесло працював першим заступником головного редактора. За свій творчий шлях  виховав не одне покоління журналістів, його стопами пішов і син Ігор.

Вийшовши на пенсію, Анатолій Тесло не полишав творчу справу: допомагав молодим журналістам, писав книги. Зокрема, вийшла друком його книга у співавторстві "Васенінські хутори". Любив риболовлю і садівництво.

Останні роки Анатолій Тесло страждав на цукровий діабет. 13 травня на 74-му році життя Анатолій Дмитрович помер у Харкові. Поховають Анатолія Тесла в рідній Сковородинівці на Золочівщині.

Редакція газети "Слобідський край" висловлює щирі співчуття рідним і близьким Анатолія Дмитровича.

Автор:
Тамара Кіч

Підписуйтесь на Google News

Щоб бути у курсі останніх новин Харківщини та громад.

Підписатися