Підписка на розсилку

Хочу отримувати головні новини:

На Харківщині з початку року в ДТП загинули 102 людини

04.08.2023 13:29

У Харківській області з початку року трапилося понад 3200 дорожньо-транспортних пригод, в яких загинули 102 людини, 911 людей отримали травми.

Як передає «Слобідський край», сумну статистику оприлюднив на брифінгу 4 серпня заступник начальника Управління превентивної діяльності ГУНП в Харківській області Євген Волошин. 

За словами Євгена Волошина, понад 63% від усіх зареєстрованих ДТП трапились через перевищення водіями швидкості.

Також Євген Волошин розповів про ДТП з дітьми: з початку року їх було 86. зупинився на дорожньо-транспортному травматизмі серед дітей.

«В аваріях 2 дитини загинули, 103 дитини отримали тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості. У 14 випадках діти були водіями транспортних засобів та не мали документів на право керування. 57 дітей отримали тілесні ушкодження в якості пасажирів транспортних засобів. Загинула 1 дитина-пішохід та 25 дітей були травмовані. 8 дітей отримали травми під час руху на велосипеді», - повідомив він.

Євген Волошин підкреслив, що основні причини травмування - недотримання вимог щодо обов’язкового використання пасивних засобів безпеки та відсутність дитячих автокрісел та бустерів.

Нагадаємо, з 24 по 30 липня на водних об'єктах Харківської області потонули 14-річна дівчинка та 46-річний чоловік.

Головні новини Харківська область читайте на нашому сайті.

Підписуйтесь на Google News

Щоб бути у курсі останніх новин Харківщини та громад.

Підписатися