Підписка на розсилку

Хочу отримувати головні новини:

На Харківщині відновлюють лінії електропередачі, пошкоджені обстрілами

07.11.2023 12:58
Фото ілюстративне / АТ «Харківобленерго»
Фото ілюстративне / АТ «Харківобленерго»

У Харківській області енергетики відновили лінії електропередачі і повернули світло майже 100 абонентам, які були знеструмлені внаслідок обстрілів.  

Про це «Слобідський край» пише з посиланням на Міністерство енергетики України.

«Залишається знеструмленою частина споживачів у Донецькій, Запорізькій, Сумській, Чернігівській, Миколаївській, Харківській, Херсонській областях. Загалом за добу енергетики заживили понад 32 тисячі споживачів», – йдеться у повідомленні.

У НЕК «Укренерго» розповіли, що загалом через бойові дії та з інших причин без світла в Україні залишається 416 населених пунктів. Аварійно-відновлювальні роботи проводяться залежно від ситуації з безпекою та з дозволу військових.

Нагадаємо, 6 листопада фахівці «Харківобленерго» відновили електропостачання у селі Старовірівка Шевченківської громади Харківської області, де внаслідок обстрілів у ніч проти 6 листопада без світла залишились близько 200 споживачів.

Нагадаємо також, що у 15-ти населених пунктах Малинівської, Чкаловської, Чугуївської, Новопокровської та Печенізької громад Харківської області енергетики АТ «Харківобленерго» підвищили якість та надійність електропостачання.

 Раніше ми писали, що у селищі Прудянка Дергачівської громади завершується відновлення електромережі. Станом на середину жовтня енергетикам вдалося відновити в населеному пункті 80 % електромережі.

Підписуйтесь на Google News

Щоб бути у курсі останніх новин Харківщини та громад.

Підписатися