Підписка на розсилку

Хочу отримувати головні новини:

На Харківщині через війну загинули 76 дітей та 223 отримали поранення

31.05.2023 18:21
Фото: slovoidilo.ua
Фото: slovoidilo.ua

У Харківській області прокуратура розслідує 210 кримінальних справ, які стосуються загибелі і поранення дітей унаслідок військової агресії росії.

Про це «Слобідський край» пише з посиланням на речника Харківської обласної прокуратури Дмитра Чубенка.

«На сьогодні у процесуальному керівництві прокурорів галузевого відділу обласної прокуратури перебуває 210 кримінальних проваджень, в яких розслідується загибель внаслідок збройної агресії російської федерації на території Харківської області 76 дітей та поранення 223 дітей», – сказав він.

В Офісі Генпрокурора повідомили, що станом на ранок 31 травня в Україні внаслідок повномасштабної збройної агресії рф 483 дитини загинули та понад 989 отримали поранення різного ступеня тяжкості. Ці цифри не остаточні. Триває робота з їх встановлення в місцях ведення бойових дій, на тимчасово окупованих та звільнених територіях.

Нагадаємо, у травні в Оскільській громаді Харківської області від множинних осколкових поранень, отриманих унаслідок детонування вибухівки, загинув 14-річний хлопець

Нагадаємо також, що у Харківській області СБУ ідентифікувала російського військового, який під час окупації Балаклії віддавав накази викрадати та катувати мирних мешканців.

Більше новин Харківська область читайте на нашому сайті. 

Підписуйтесь на Google News

Щоб бути у курсі останніх новин Харківщини та громад.

Підписатися