Підписка на розсилку

Хочу отримувати головні новини:

Музичне тріо з 3-ї Залізної «лікує» зранені душі побратимів

27.10.2024 14:29
Музики 3-ї Залізної Сергій, Богдан та Олександр/Фото: сторінка Facebook  3-ї окремої Залізної бригади
Музики 3-ї Залізної Сергій, Богдан та Олександр/Фото: сторінка Facebook 3-ї окремої Залізної бригади

Третя окрема танкова Залізна бригада багата талантами. Є серед них і музики, які своїм хистом та майстерністю «лікують» зранені війною душі побратимів.

Історію воїнів пресслужба 3-ї окремої Залізної бригади виклала на своїй сторінці у Facebook, повідомляє медіа «Слобідський край».

Сергія, Богдана та Олександра, попри службу в різних підрозділах, об’єднує любов до музики, якою вони захоплюються більшу частину життя.

Сергій (клавіші) до підписання у 2019 році контракту зі Збройними силами працював учителем музичної школи. Богдан (саксофон) – професійний музикант, закінчив Житомирське музичне училище. Сашко (гітара) – музикант-самоучка з винятковим слухом – майже 30 років грає на багатьох інструментах.

Нещодавно хлопці мали нагоду згадати улюблене заняття та зіграти там, де два роки тому Залізна бригада брала участь у запеклих боях на Харківщині.

На місцях подвигів вояків ЗСУ музиканти виконали пісню «Засинає Чорний ліс». Це було символічно: змінюються покоління українців, а ворог, з яким ведемо боротьбу, той самий.

 Нагадаємо, що на Куп'янщині прикордонники знищили танк, БМП та особовий склад росіян (відео).

Також нагадаємо, що, попри дві контузії, боєць з харківської бригади залишається в строю.

 

Підписуйтесь на Google News

Щоб бути у курсі останніх новин Харківщини та громад.

Підписатися