Підписка на розсилку

Хочу отримувати головні новини:

Харківщину накрила хвиля смс окупантів: що відомо

26.10.2023 17:34
Колаж «Слобідський край»
Колаж «Слобідський край»

Харківська обласна військова адміністрація попереджує жителів області про те, що окупанти розсилають смс із пропозицією інформувати про ЗСУ в обмін на гроші. 

Про це «Слобідський край» пише з посиланням на пресслужбу ХОВА.

«Закликаємо в жодному разі не переходити за посиланнями, вказаними в цих смс! Також наголошуємо, що нікому не можна повідомляти про місця розташування українських воїнів або військової техніки. Дотримуйтеся інформаційної гігієни. Не піддавайтеся на ворожі провокації», – йдеться у повідомленні.

Аналогічні смс приходять жителям і інших регіонів України. Так інформацію про це підтвердили з Києва та Одеси.

Раніше речник УСБУ в Харківській області Владислав Абдула розповів «Слобідському краю», що цією справою вже займаються фахівці.

Нагадаємо, нещодавно у Харкові СБУ затримала агента російської фсб, саме коли він дорозвідував місця влучань ворожих ракет у місті. Ворожий поплічник об’їжджав територію і таємно документував наслідки «прильотів».

Раніше ми писали, що у Харкові затримали диверсанта, який працював на російську розвідку. За вказівкою спецслужби чоловік планував підрив двох АЗС у Харкові та в інших регіонах. Також він причетний до інших диверсій в області.

Нагадаємо також, що  у місті Харків СБУ ліквідувала ворожу агентурну мережу, члени якої збирали розвіддані про маршрути переміщення ЗСУ, компромат на військовослужбовців та коригували удари російських ракет по місту Харків.

Головні новини Харківська область читайте на нашому сайті. 

Підписуйтесь на Google News

Щоб бути у курсі останніх новин Харківщини та громад.

Підписатися