Підписка на розсилку

Хочу отримувати головні новини:

Грози та короткочасні дощі: синоптик розповів про погоду на вихідні

07.04.2023 15:21

На вихідних, 8 та 9 квітня, у Харкові та області буде тепла погода.

Про це кореспонденту медіа «Слобідський край» розповів черговий синоптик Харківського регіонального гідрометцентру Ігор Кібальчич.

За його словами, на вихідних погода буде не стійкою, але теплою з короткочасними дощами.

«Завтра вночі у нас без істотних опадів, а вдень місцями короткочасний дощ, місцями можлива гроза. 9 квітня, у неділю, також упродовж доби місцями короткочасні дощі. Температура в обидві доби вночі 5-10 тепла, вдень – 12-18 градусів тепла», – говорить Ігор Кібальчич.

Він зазначив, що до 12 квітня температурний фон у Харкові та області буде без суттєвих змін, інколи будуть проходити короткочасні дощі.

«На вихідних буде слабкий вітер, східного напрямку, 5-10 метрів на секунду. Взагалі на найближчі 5 днів східної чверті вітер, але без поривів. Загалом буде тепла, але волога погода», – каже синоптик.

Раніше ми писали, про ціни на молочні продукти у Харкові та у скільки обійдеться харків'янам випічка домашньої паски. Ціни на яйця коливаються від 63 до 78 гривень за 10 штук.

Великодній декор та краски для яєць у супермаркетах та на ринках Харкова можна знайни у різних цінових категоріях. 

Нагадаємо також, що споживчі ціни в Харківській області у лютому 2023 року порівняно із січнем 2023 року знизились на 0,1 %, з початку року зросли на 1,3 % (по Україні порівняно із січнем 2023 року зросли на 0,7 %, з початку року – на 1,5 %). 

Підписуйтесь на Google News

Щоб бути у курсі останніх новин Харківщини та громад.

Підписатися