Підписка на розсилку

Хочу отримувати головні новини:

Гороскоп на тиждень 3-9 червня для всіх знаків Зодіаку

31.05.2024 17:20
Фото: "Слобідський край"
Фото: "Слобідський край"

На Близнюків чекає успіх в навчанні, Дівам зірки радять не перенавантажуваться на роботі,   а у Терезів настає вдалий час для зміни роботи. 

ОВЕН 
Страх за своє майбутнє, можливо, примусить вас будувати «пiдступнi задуми». Не варто пiддаватися цьому руйнівному бажанню. Повiрте, є рацiональнiшi та чесніші способи розв’язання проблем. У п’ятницю вам, імовiрно, доведеться спілкуватися з далекими родичами або давно забутими знайомими. Суботу варто присвятити виконанню свого бажання як слiд вiдпочити.
Сприятливий день: 5; несприятливий: 9.

ТЕЛЕЦЬ 
Починайте активно змiнювати себе та шукайте новi, неординарнi шляхи в особистому життi. Надавши послугу керiвникові в понедiлок, ви тим самим допоможете йому розв’язати складну ситуацiю – i вiн неодмiнно вiддячить вам. П’ятниця – чудовий день для зустрiчей i дружнiх вечiрок. У кiнцi тижня вас можуть пiдвести дiловi партнери. В четвер можлива конфлiктна ситуацiя з дiтьми.
Сприятливий день: 9; несприятливий: 6.

БЛИЗНЮКИ 
Подiї сприяють тому, щоб докласти всiх зусиль для розкриття вашого таланту. Ви цього тижня виявитеся напрочуд вдалим співрозмовником. Новi приємнi знайомства вiдкриють перспективи, про якi ви навiть не мрiяли. На вас чекає успiх i в навчаннi. Намагайтеся бути толерантними до навколишніх. Прагнiть не довiряти випадковим знайомим. Стежте за своїм язиком.
Сприятливий день: 7; несприятливий: 3.

РАК 
Ваш соцiальний статус достатньо мiцний, але в серединi тижня знадобиться пiдтримка покровителiв. Звертаючись з проханням, виявiть дипломатiю i такт. У вiвторок або середу спробуйте бути гнучкiшими пiд час обговорення дiлових питань з начальством. У п’ятницю уважно стежте за тим, що вiдбувається навколо вас. Не вiдмовляйтеся вiд нових iдей.
Сприятливi днi: 8, 9; несприятливий: 3.

ЛЕВ 
Понедiлок вдалий для поїздок i вiдряджень. У вiвторок небажано вступати в суперечки й сперечання з начальством. Важливо визначитися з дiловими партнерами: якщо вашi шляхи розiйдуться, то не варто шкодувати про це. У п’ятницю бажано не призначати серйозних зустрiчей. Вiдкладiть пiдписання важливих договорiв, оскiльки вiрогiднi непорозумiння та обмани. Вихiднi обiцяють бути вдалими в усiх вiдношеннях.
Сприятливий день: 7; несприятливий: 4.

ДIВА 
Цього тижня бажано розмiряти свої сили й не створювати собi перевантаження на роботi. У середу зустрiч зi старим другом, яку ви давно вiдкладали, нарештi вiдбудеться та матиме певну користь. У п’ятницю, звісно, об’єктивних труднощiв не уникнути, але вам буде пiд силу розв’язання нагальних завдань i побутових проблем. Але не варто чекати цього дня особливих успiхiв вiд вiдряджень, переговорiв i виступiв.
Сприятливi днi: 8, 9; несприятливий: 5.

ТЕРЕЗИ 
Цього тижня доля може подарувати вам приємнi знайомства, якi, якщо й не відiграють яскравої ролi в особистому життi, то неодмiнно допоможуть у справах. Сприятливий час для полiпшення вiдносин з начальством або переходу на нову роботу. Четвер – вдалий день для публiчних виступiв. У п’ятницю навколо вас можуть кипiти справжнi пристрастi – спробуйте зберегти спокiй. Недiля може виявитися суперечливим днем.
Сприятливi днi: 3, 6; несприятливий: 8.

СКОРПIОН 
Цього тижня з’являться iдеї нових проєктiв, бажання та можливiсть їх здiйснити – тiльки не забувайте про розумну обережнiсть. Вiвторок може виявитися сприятливим днем для звернення з проханнями до начальства. У четвер навчайтеся, спiлкуйтеся та збагачуйтеся новими корисними зв’язками. В недiлю спробуйте дiйти єдиної думки з близькими людьми.
Сприятливi днi: 4, 6; несприятливий: 8.

СТРIЛЕЦЬ 
Цей тиждень принесе вам вiдчуття внутрiшньої волi. Активно рухайтеся до намiченої мети – партнери допоможуть i пiдтримають вас. У вiвторок не берiться за кiлька справ одразу: цей тягар може виявитися вам не пiд силу. Четвер, імовiрно, засмутить вас дрiбними непорозуміннями в ділових переговорах. У другiй половинi тижня дiти зажадають вiд вас пильної уваги. Вихідними днями у вас може виникнути проблема вибору, наприклад, мiж заробiтком i вiдпочинком.
Сприятливi днi: 5, 7; несприятливий: 9.

КОЗЕРIГ 
Цiлком iмовiрно, що вам доведеться з головою влiзти не в свою справу. Приготуйтеся до того, що доведеться захищати свої права та пояснювати, що ви взагалi тут робите. Понедiлок сприятливий для накопичення iнформацiї та контактiв. Вiвторок – для справ солiдних, середа – для диспутiв. У п’ятницю спробуйте завершити велику частину початих справ.
Сприятливий день: 7; несприятливий: 3.

ВОДОЛIЙ 
Цього тижня найвищу цiннiсть для вас матиме час. Головне – не забувайте про нього, iнакше не зможете завершити все намiчене. Друга половина тижня сприятлива для реорганiзацiї та розширення власної справи. Подорож, яка розпочнеться в четвер, може виявитися напрочуд вдалою. У другiй половинi тижня бажано дотримуватися розумної помiрностi у справах i бажаннях.
Сприятливий день: 9; несприятливий: 7.

РИБИ 
У понедiлок спробуйте не вплутуватися в авантюри, оскiльки дуже великий ризик великих втрат. Вiвторок i середа можуть виявитися найскладнiшими днями тижня. П’ятниця обiцяє своєчасну допомогу друзiв. У суботу можна швидко та рiшуче розiбратися з усiма виникаючими питаннями. Звернiть увагу на натхнення, що на вас зійшло, якомога дбайливiше поставтеся до нього – воно сприятливо позначиться на вашiй дiяльностi. 
Сприятливi днi: 4, 6; несприятливий: 8.

Автор:
Ірина Мнішек

Підписуйтесь на Google News

Щоб бути у курсі останніх новин Харківщини та громад.

Підписатися