Підписка на розсилку

Хочу отримувати головні новини:

Гороскоп на тиждень 20–26 листопада для всіх знаків зодіаку

17.11.2023 17:20
Колаж: "Слобідський край"
Колаж: "Слобідський край"

У Левів – складний тиждень, у Овнів – вдалі комерційні операції, а Стрільцям зірки обіцяють конфліктні ситуації та фінансові проблеми.

ОВЕН 

Сприятливий тиждень для комерцiйних операцiй i ризикованих пiдприємств. Думка Овнів не залишиться без уваги того, хто хоче її дiзнатися. Успiх посмiхається Овнам творчих професiй, учням i викладачам, домогосподаркам. Можливо, що бюджет поволi, але вiрно полiпшуватиметься. Зiрки пропонують Овнам саме зараз починати налагодження дiлових вiдносин.

Сприятливi днi – 25; несприятливi – 24.

ТЕЛЕЦЬ 

Турботи всього тижня будуть пов’язанi з рiшучими дiями Тельцiв в особистому життi. Щоправда, цi дiї не дуже схвалять їхнi близькi, у стосунках з якими, можливо, назрiває конфлiктна ситуація. Тельцi можуть то вiдчувати пiдйом i прагнути втiлити свої плани в життя, то страждати вiд дефiциту енергiї. В останньому випадку їх переслiдуватиме апатiя, iнертнiсть, нудьга.

Сприятливi днi – 21, 24; несприятливi – 23.

БЛИЗНЮКИ 

Тиждень сприятливий для занять спортом i будь-якої фiзичної роботи. Водночас подiї цього тижня можуть бути пов’язанi з обманом, хворобою i образою. Ймовiрно, що Близнюкам-жiнкам цiлий тиждень доведеться розриватися мiж обов’язками перед сiм’єю i своїми особистими iнтересами.

Сприятливi днi – 23; несприятливi – 20.

РАК 

Тиждень стане плiдним для оновлення, коли Раки зможуть сконцентрувати свою енергiю i знайти їй правильний вихiд. Багато хто одержить пiдтвердження любовi та вiдданостi близьких людей. Сприятливий тиждень, який дозволить Ракам проявити свої здiбностi в найрiзноманiтнiших сферах. Посиляться iнтуїцiя i дар передбачення, активiзується громадська дiяльнiсть. Можливi сприятливi умови для пiдвищення професiйного i культурного рiвня.

Сприятливi днi – 23; несприятливi – 25.

ЛЕВ 

Складний тиждень. Можливi обмани, втрати, зваблення, неприємнi ситуацiї. Службовi справи, вiдповiдальнi зустрiчi або оформлення важливих документiв можуть призвести до помилок або фiнансових втрат. Вiрогiднi зiткнення зi стороннiми людьми, представниками органiв влади, керiвниками вищих iнстанцiй. Необдумана обiцянка може ускладнити особисте життя, вiзити i поїздки не принесуть видимих позитивних результатiв.

Сприятливi днi – 25; несприятливi – 20.

ДIВА 

Критичний тиждень. Можливi душевна неврiвноваженiсть, песимiзм, що може стати основою для виникнення захворювання або його ускладнення. Це має бути пасивний i споглядальний тиждень. В особистому життi належить знайти компромiс мiж тим, що хочеться, i тим, що необхiдно зробити. Сприятливi планування вiдпочинку, звiльнення вiд дрiбного господарського клопоту.

Сприятливi днi – 22, 26; несприятливi – 24.

ТЕРЕЗИ 

Тиждень спокус, iлюзiй i обманів. Вiрогiднi сварки з домашнiми, розбiжностi з друзями. Роздробленiсть iнтересiв, бажання мати скрiзь блискавичний успiх можуть вiдкинути багатьох дiлових людей на початковi позицiї. Не йдiть на поводi у своїх iлюзiй, оскiльки це може призвести до конфлiктiв i погiршення самопочуття. Особливо уразливе здоров’я у чоловiкiв.

Сприятливi днi – 21; несприятливi – 24.

СКОРПIОН 

Несприятливий тиждень для дiлових контактiв. У бiльшостi Скорпiонiв можуть виникнути непорозумiння з колегами i начальством через фiнансовi проблеми, але декому вдасться просунути справу вперед. Найбiльшу кiлькiсть проблем Скорпіонам доведеться розв’язати в першу половину тижня. В особистому життi можливе взаємне охолодження партнерiв або подружжя.

Сприятливi днi – 22, 23; несприятливi – 25.

СТРIЛЕЦЬ 

Критичний тиждень. В особистому життi вiрогiднi конфлiктнi ситуацiї або незадоволення iснуючими стосунками. Емоцiйний спалах може призвести до агресiї у вiдповiдь – будь-яка суперечка розростеться до великого скандалу, розриву стосунків. Легковажне ставлення до свого здоров’я i напружена робота можуть стати причиною нервового зриву або захворювання. У професiйній дiяльностi можливi фiнансовi втрати.

Сприятливi днi – 21, 23; несприятливi – 26.

КОЗЕРIГ 

Справи вимагатимуть вiд багатьох Козерогiв максимальної концентрацiї, дисциплiни i органiзованостi. Ймовiрно, помилки в розрахунках та iлюзiї можуть спричинити за собою несподiванi витрати або серйознi проблеми. Козероги-жiнки можуть розраховувати на успiх. Тиждень принесе масу задоволень i приємних сюрпризiв. Далеко вiд дому вiдкриються новi перспективи – поспiшайте скористатися цiєю можливiстю.

Сприятливi днi – 20; несприятливi – 22.

ВОДОЛIЙ 

Тиждень сприятливий для нових починань. Проте зайва активнiсть може зашкодити справi, викликати заздрiсть i протидiю. Вiрогiдний успiх у багатьох сферах життя Водолiїв. Партнери i покровителi Водолiїв будуть ними пишатися, адже так приємно усвiдомлювати, що поряд живе талановита людина. Можливо, Водолiям доведеться прийняти гостей.

Сприятливi днi – 22; несприятливi – 21.

РИБИ 

Цей тиждень пов’язаний з багатьма дрiбними неприємностями. У першiй половинi тижня Риби можуть опинитися в невигiдному становищi. Деяка невпевненiсть у собi i неуважнiсть перешкоджатимуть налагодженню контактiв. У другiй половинi тижня ваша чарiвнiсть повинна значно зрости. Ви можете бути коханi i поважанi всiма, хто вас оточує.

Сприятливi днi – 20, 23; несприятливi – 24.

Автор:
Ірина Мнішек

Підписуйтесь на Google News

Щоб бути у курсі останніх новин Харківщини та громад.

Підписатися