Підписка на розсилку

Хочу отримувати головні новини:

Гороскоп на тиждень 13–19 лютого для всіх знаків зодіаку

12.02.2023 15:40
Фото: ivona.ua
Фото: ivona.ua
Кому на цьому тижні поталанить, а кому – ні, а також про сприятливі та несприятливі дні дізнайтеся з нашого гороскопу для всіх знаків зодіаку.

ОВЕН 

Весь тиждень сприятливий для спiлкування з дiтьми. Хороший перiод для того, щоб зайнятись їхньою освiтою, провести з ними бiльше часу.
Сприятливi днi – 17, 19; несприятливий – 14.

ТIЛЕЦЬ 

Планети зараз дають Тiльцям великi творчi можливостi i здатнiсть так розрахувати свiй робочий день, що часу вистачить i роботу доробити, i повеселитися на корпоративних вечірках.
Сприятливi днi – 17, 19; несприятливий – 14.

БЛИЗНЮКИ 

Планети дають зараз багатьом Близнюкам незвичайну енергiю i органiзованiсть. Хоча зараз саме час вiдпочивати, але ж i вiдпочивати можна активно.
Сприятливий день – 19; несприятливий – 13.

РАК 

У вiвторок не можна пiддаватися несподiваним емоцiям i здiйснювати необдуманi дiї. В п’ятницю може накотити поганий настрiй, пов’язаний з розтратою, але він скоро пройде.
Сприятливий день – 17; несприятливий – 19.

ЛЕВ 

Не бiйтеся зараз проявляти свої iнiцiативи. Цього тижня добре зайнятися завершенням недоробленого. Проводьте бiльше часу з дiтьми.
Сприятливі дні – 15, 18; несприятливий – 16.

ДIВА 

Дiви дисциплiнованi як нiколи. Зараз найефективнiше пiде розумова та iнтелектуальна праця. А також варто продовжувати укладати угоди, а не вiдкладати їх на майбутнє.
Сприятливий день – 18; несприятливий  – 14.

ТЕРЕЗИ 

Терези зараз у хорошому творчому настрої. Цим фахiвцям варто займатися цього тижня загальними колективними проблемами.
Сприятливi днi – 13, 19; несприятливий – 16.

СКОРПIОН 

Скорпiонам на цьому тижнi варто бути обережнiшими в словах i дiях, особливо у вiвторок. Очiкується в цей перiод пiдвищений емоцiйний фон.
Сприятливi днi – 17, 18; несприятливих немає.

СТРIЛЕЦЬ 

Стрiлець уже трохи втомився вiд енергiї життя, що б’є ключем. Але потерпiть ще трохи. Всi зусилля, докладенi вами, винагородяться сторицею. Продовжуйте змiцнювати своє робоче становище.
Сприятливi днi – 14, 18; несприятливий – 15.

КОЗЕРIГ 

Козерогам планети дають величезну енергiю i можливiсть заробити. Особливо творчiстю. Отже, якщо у вас є бажання, проявляйте себе.
Сприятливi днi – 16, 19; несприятливий – 13.

ВОДОЛIЙ 

Багато Водолiїв у цi днi можуть вiдчути, що виконанi дiї ведуть їх у безвихiдь, iнiцiативи не пiдхоплюються. Спокiйно! Це тимчасово i швидко мине.
Сприятливий день – 17; несприятливий – 19.

РИБИ 

Рибам варто зосередитися на своїх цiлях i обдумуваннi робочих планiв. Наразі також час активних дiй, i приводiв для них буде достатньо.
Сприятливi днi – 15, 18; несприятливий – 17.

Раніше ми писали також, що віщують зірки всім знакам зодіаку на лютий 2023

Підписуйтесь на Google News

Щоб бути у курсі останніх новин Харківщини та громад.

Підписатися