Підписка на розсилку

Хочу отримувати головні новини:

Гороскоп на тиждень 1–7 травня для всіх знаків зодіаку

30.04.2023 15:50
Фото: Слобідський край
Фото: Слобідський край

Рибам зірки радять пливти за течією, Стрільцям та Козерогам – поспішати укладати угоди, а Левам – не перенапружуватись.

ОВЕН 
Вашi iдеї, мрiї i плани нарештi зможуть  утiлитися в матерiальнi форми.  Але обстановка на роботi i вдома може виявитися такою гармонiйною, що вам не захочеться що-небудь мiняти.  Цей тиждень дасть вам можливiсть перевести подих i вiдновити сили. Якщо є можливiсть, вiзьмiть коротку вiдпустку i вiдпочиньте в комфортнiй обстановцi.
Сприятливi днi – 1, 6; несприятливих немає.

ТЕЛЕЦЬ 
Понедiлок – на рiдкiсть вдалий день, коли ви зможете реалiзувати свої плани. Почуття знайдуть гарну форму вираження, а поточна робота збагатиться новими iдеями i буде добре оформлена. Можливi пропозицiї про спiвпрацю, якi варто прийняти на розгляд. У особистому життi змiни доленоснi, якщо ви ризикнете зробити рiшучий крок.
Сприятливий день – 6; несприятливий – 5.

БЛИЗНЮКИ 
Слушна можливiсть вирiшити матерiальнi питання. Оточуючi будуть схильнi йти вам на поступки. Але до найбiльш складних завдань беріться не ранiше четверга. У близьких стосунках не поспiшайте нiчого мiняти. Успiх у всiх переговорах вам гарантований.
Сприятливi днi – 2, 7; несприятливих немає.

РАК 
Волею обставин ви опинитеся в центрi уваги. Сприймайте i аналiзуйте пiдказки долi. Зараз зустрiчi i змiни у вашому життi не випадковi. Все, що ви робите, приведе до помiтних результатiв. Знаходьте способи розрядки внутрiшньої напруги, бiльше часу придiляйте заняттям спортом. Любов у всiх її формах теж збагатить ваше життя, якщо ви подолаєте власну обережнiсть.
Сприятливi днi – 1, 7; несприятливий – 5.

ЛЕВ 
Не перенапружуйтеся i не намагайтеся змiнити те, для чого ще не прийшов час.  Тиждень можна присвятити справам, якi залежать бiльше вiд вас. В особистих справах ви будете удачливi, стосунки можуть розвиватися стрiмко. Але якщо ви на самому початку роману, то проявiть iнiцiативу. 
Сприятливий день – 7; несприятливий – 2.

ДIВА 
На самому початку тижня вам удасться блискуче впоратися з роботою, де потрiбно буде щось систематизувати, упорядковувати.  В п’ятницю будьте уважними в ситуацiях, де намiтиться протистояння або вас спробують втягнути в з’ясування вiдносин. Компромiс навряд чи можливий, тому краще не пiддаватися на провокацiї оточуючих i спокiйно займатися своїми справами.
Сприятливий день – 4; несприятливий – 6.

ТЕРЕЗИ 
Цей тиждень надасть вам передих.  З вiвторка по четвер у вас з’явиться можливiсть оновити свiй зовнiшнiй вигляд. У п’ятницю знижується опiр органiзму iнфекцiям i емоцiйним перевантаженням. Затишок i комфорт у рiвнiй мiрi необхiдні вам на роботi, i в домашнiй обстановцi. Так ви набагато швидше вiдновите енергетичну рiвновагу.
Сприятливий день – 1; несприятливий – 6.

СКОРПIОН 
Ваша здатнiсть довгий час чекати вiдповiдного моменту може тепер увiнчатися результатами. Несподiвано змiняться обставини, i доведеться ухвалювати швидкi рiшення та енергiйно дiяти.  Звернiть увагу на пропозицiї, якi прийдуть здалеку. В п’ятницю вiзьмiть тайм-аут i обмежте число зустрiчей та контактiв. Не створюйте собi самi додаткових проблем.
Сприятливi днi – 1, 7; несприятливий – 3.

СТРIЛЕЦЬ 
Зараз украй важливо працювати ефективно, ретельно плануючи свої завдання на кожен день. Переговори i наради принесуть користь, якщо в них буде практичний сенс. Рекламна дiяльнiсть i презентацiї поки що не дадуть очiкуваних результатiв.  В особистому життi будьте щедрими, спокiйними i розсудливими. В недiлю змiна декорацiй пiде вам на користь. Можливi романтичнi знайомства в подорожах.
Сприятливi днi – 4, 5; несприятливий – 1.

КОЗЕРIГ 
Сприятливi можливостi вiдкриваються для вас у понедiлок i вiвторок. Добре укладати угоди, союзи. В особистому життi залишайтеся вiрними старим стосункам. Любов i пiдтримка, як i мiцний тил, зараз необхiднi вам, щоб зосередитися на роботi. А у вихiднi займiться оздоровленням органiзму i особистими справами.
Сприятливий день – 7; несприятливий – 5.

ВОДОЛIЙ 
Хороша можливiсть реалiзувати деякi з ваших iдей. Листування зараз може виявитися i вдалим способом вiдкрити свої почуття, якщо стосунки поки знаходилися в стадiї розвитку. Уважно вiднесiться до знакiв подiй i пiдказок власної iнтуїцiї.
Сприятливий день – 1; несприятливий – 7.

РИБИ 
Надайте подiям вiльний хiд. Можливi раптовi змiни i нововведення, але все це пiде на користь справi. У п’ятницю улагоджуйте конфлiкти в своєму оточеннi, примиряйте ворогуючi сторони i знаходьте компромiс.  У суботу займiться iнвентаризацiєю i генеральним прибиранням у будинку. Недiлю краще всього провести з друзями за мiстом.
Сприятливi днi – 1, 5; несприятливий – 2.

Автор:
Ірина Мнішек

Підписуйтесь на Google News

Щоб бути у курсі останніх новин Харківщини та громад.

Підписатися