Підписка на розсилку

Хочу отримувати головні новини:

Харківські спортсмени здобули «золото», «срібло» та «бронзу» на міжнародних змаганнях з шорт-треку

04.09.2023 12:53

Спортсмени Харківської області здобули 3 золоті, 3 срібні та 4 бронзові медалі на змаганнях з шорт-треку «Stez Cup», які відбулися 1 та 2 вересня у словацькому місті Спішска-Нова-Вес. 

Про це «Слобідський край» пише з посиланням на пресслужбу ХОВА.

Двічі на найвищий щабель п’єдесталу пошани підіймалася Світлана Репецька. Вона перемогла на дистанціях 1000 метрів та 1500 метрів.

Ще одну золоту медаль Україні та Харківщині приніс Данило Федоренко на дистанції 1500 метрів. Крім того, на його рахунку були срібні нагороди на дистанціях 500 метрів та 1000 метрів.

Срібною призеркою змагань також стала Катерина Моісеєва на дистанції 333 метри та здобула бронзову медаль на дистанції 777 метрів.

Треті місця також посіли Данііл Бергін, Ростислав Леонтенко і Мирослава Селюкова.

Нагадаємо, харківський «Металіст 1925» збільшив безпрограшну серію до чотирьох матчів.

Нагадаємо також, що наприкінці серпня спортсмени з Харківської області вибороли 1 золоту та 3 срібні медалі на чемпіонаті світу з карате-до С.К.І.Ф, який 27 серпня завершився в угорському місті Дьор.

Раніше ми розповідали, як пройшов матч між лідерами чемпіонату Харківського району з футболу та фінал Кубка Валківської громади. Також ми повідомляли, що харків’янки завоювали бронзу на чемпіонаті Європи.

Більше новин спорту читайте на нашому сайті.

Підписуйтесь на Google News

Щоб бути у курсі останніх новин Харківщини та громад.

Підписатися