Підписка на розсилку

Хочу отримувати головні новини:

За добу ворог завдав близько 10 ударів по Харківщині: загинула людина

17.08.2024 09:41
Фото ілюстративне
Фото ілюстративне

Протягом минулої доби ворог обстрілював Ізюмський, Харківський, Куп'янський райони з різних видів озброєння.

Про це пише «Слобідський край» з посиланням на очільника ХОВА Олега Синєгубова.

  • О 15:00 та 16:05 унаслідок обстрілу села Новоосинове Куп’янського району пошкоджено приватний будинок та господарчу споруду.
  • Близько 16:10 ворог завдав авіаційного удару по Малоданилівській громаді. Інформація про постраждалих та руйнування не надходила. На місці падіння знайдено частини УМПБ Д-30.
  • О 17:51 унаслідок обстрілу Одноробівки Золочівської громади горіли зруйнований будинок, господарча споруда та трава на відкритій території.
  • Близько 22:00 та опівночі ворог завдав ударів по Козачій Лопані, внаслідок чого загинула жінка, дані встановлюються. Пошкоджено приватні будинки, зруйновано дах та виникла пожежа у двоповерховому будинку.
  • Також о 22:00 унаслідок обстрілу Куп’янськ-Вузлового пошкоджено скління вікон, двері трьох приватних будинків та гараж.
  • Уже 17 серпня о 4:30 відбувся обстріл ворожим КАБ у селищі Борова. Інформація щодо постраждалих та руйнувань не надходила.

Нагадаємо, що 15 серпня окупанти обстріляли редакцію газет «Зоря» та «Вісник Богодухівщини», що розміщуються у будівлі в центрі Золочева.

Нагадаємо, 15 серпня, ворог ударив по селу Тимофіївка Золочівської громади. У результаті семи ударів були пошкоджені два приватні і два одноповерхові багатоквартирні будинки та господарчі споруди (сараї, гаражі, погреби), енергомережі.

Підписуйтесь на Google News

Щоб бути у курсі останніх новин Харківщини та громад.

Підписатися