Підписка на розсилку

Хочу отримувати головні новини:

Вечірній удар по Харківському району: куди влучили російські окупанти

16.10.2024 09:17
Фото ілюстративне
Фото ілюстративне

Ввечері 15 жовтня жителі Харківського району вчергове опинилися під авіаційним обстрілом. Цього разу під ударом опинилися три населені пункти.

Як передає «Слобідський край», про наслідки обстрілів повідомили начальник ХОВА Олег Синєгубов та начальник ГУ Нацполіції в Харківській області Володимир Тимошко.

21:17 – росіяни атакували КАБами три населені пункти Харківського району. Однією по с. Циркуни, двома – по с. Лісне та ще одним по с. Семенівка. Усі влучання прийшлися на відкриту місцевість, тому обійшлося без руйнувань та постраждалих;

15:30 – унаслідок скидання трьох КАБів по с. Кругляківка Куп’янського району було пошкоджено приватний будинок та господарчу споруду. За даними ХОВА, жертвою атаки став 67-річний чоловік. У поліції ж зазначили, що загиблому було 73 роки;

14:00-15:00 – тричі атаковано прифронтовий Куп’янськ. У першому випадку війська рф завдали удару FPV-дроном, пошкодивши автомобіль комунального підприємства та дорожнє покриття. У другому – влучання в п’ятиповерхову будівлю, без постраждалих. У третьому – пошкоджено газопровід, тип зброї встановлюється.

Раніше ми писали, що місто Куп’янськ та інші населені пункти Куп’янської громади щоденно зазнають ударів окупантів, ситуація вкрай важка.

Нагадаємо також, на Куп’янському напрямку росіяни намагаються вийти на лівобережний Оскіл, зайняти плацдарм і потім розширювати свій вплив. Як зазначили військові, армія рф отримала задачу в найкоротший термін взяти Куп’янськ-Вузловий.

Підписуйтесь на Google News

Щоб бути у курсі останніх новин Харківщини та громад.

Підписатися