Підписка на розсилку

Хочу отримувати головні новини:

У селищі Борова росіяни вбили жінку: якими стали наслідки обстрілів Харківщини

26.10.2024 10:04
Фото ілюстративне
Фото ілюстративне

Зранку у Куп'янську виявили боєприпаси ПГ-7Л на FPV-дронах, ближче до ночі – обстріли спричинили пожежу й руйнування. У Боровій пошкоджено сім будинків, загинула 61-річна жінка.

Про це пише «Слобідський край» з посиланням на очільника ХОВА Олега Синєгубова, начальника ГУНП Харківської області Володимира Тимошко та ГУ ДСНС Харківської області.

Вранці о 10:43 у Куп'янську було виявлено два нерозірваних боєприпаси ПГ-7Л, встановлених на FPV-дрони. Постраждалих немає.

Ближче до опівночі, о 23:53, внаслідок чергового обстрілу в Куп'янську пошкоджено два приватних будинки та виникла пожежа у гаражі площею 40 квадратних метрів. Постраждалих немає.

У Богодухівському районі село Гур'їв Козачок о 12:35 зазнало атаки ворожого дрона, який впав на приватний будинок і спричинив пожежу.

О 8:00 селище Борова теж потрапило під удар — внаслідок чого пошкоджено сім будинків, загинула 61-річна жінка.

Нагадаємо, що російські військові час від часу намагаються відновити контроль над Куп’янськом, який був відбитий українськими силами у вересні 2022 року під час масштабного контрнаступу.

Нагадаємо також, що підрозділ ГУР за підтримки аеромобільної бригади ЗСУ звільнив Кругляківку, витіснивши російські війська та замінувавши їхні шляхи пересування.

Підписуйтесь на Google News

Щоб бути у курсі останніх новин Харківщини та громад.

Підписатися