Підписка на розсилку

Хочу отримувати головні новини:

Окупанти атакували Харківщину баражуючим боєприпасом на базі FPV-дрону: наслідки обстрілів

15.10.2024 09:12
Наслідки влучання авіабомб у селищі Ківшарівка, 14 жовтня / Фото: ДСНС Харківщини
Наслідки влучання авіабомб у селищі Ківшарівка, 14 жовтня / Фото: ДСНС Харківщини

Протягом доби під обстрілами перебували Ізюмський та Куп’янський райони Харківської області.

Як передає «Слобідський край», про наслідки обстрілів повідомили начальник ХОВА Олег Синєгубов та начальник ГУ Нацполіції в Харківській області Володимир Тимошко.

  • 15:36 – війська рф скинули на с. Подоли Куп’янського району баражуючий боєприпас на базі FPV-дрону з передньою бойовою частиною гранати ПГ-7ВР. Боєприпас поцілив у город одного з домоволодінь, проте не вибухнув. Без постраждалих;
  • 10:15 – у с. Ківшарівка Куп’янського району на гаражний кооператив у 2-му житловому мікрорайоні було скинуто чотири ФАБ-250 з модулем УМПК. На місці спалахнула пожежа на площі понад 240 кв.м, півсотні гаражів пошкоджено;
  • 10:00 – у с. Гороховатка Ізюмського району через удар УМПБ Д-30 СН було пошкоджено проїжджу частину.

Щодо ситуації на полі бою:

  • На Харківському напрямку російські військові двічі атакували в районі Тихого;
  • На Куп’янському здійснили 26 атак за добу. Сили оборони зупинили штурми противника в районах Синьківки, Степової Новоселівки, Кругляківки, Колісниківки, Голубівки, Петропавлівки, Першотравневого, Лозової та Вишневого.

Раніше ми писали, що місто Куп’янськ та інші населені пункти Куп’янської громади щоденно зазнають ударів окупантів, ситуація вкрай важка.

Нагадаємо також, на Куп’янському напрямку росіяни намагаються вийти на лівобережний Оскіл, зайняти плацдарм і потім розширювати свій вплив. Як зазначили військові, армія рф отримала задачу в найкоротший термін взяти Куп’янськ-Вузловий.

Підписуйтесь на Google News

Щоб бути у курсі останніх новин Харківщини та громад.

Підписатися