Підписка на розсилку

Хочу отримувати головні новини:

Кегичівка виділила 500 тисяч гривень на зброю для військових: що планують придбати

17.04.2024 16:20
Фото: ілюстративне
Фото: ілюстративне

Пів мільйона гривень виділила Кегичівська громада Харківщини на придбання безпілотних авіаційних комплексів для однієї з військових частин Національної гвардії України. 

Як розповіли медіа «Слобідський край» у Кегичівській селищній раді, таке рішення ухвалене на черговій сесії Кегичівської селищної ради. Зокрема, йдеться про FPV-дрони та комплектуючі до них: акумулятори, пульти керування, тепловізори тощо.

Також 91 085 гривень виділено на придбання плащ-пончо, багатофункціонального пристрою та ноутбука для Захисників і Захисниць.

Виділили кошти й на облаштування Алеї Героїв по вулиці Волошина у Кегичівці для почесного вшанування Героїв, які загинули, захищаючи Україну від російських окупантів.
 
Серед інших ухвалених на пленарному засіданні рішень – виділення 500 000 гривень на покращення матеріально-технічного забезпечення 20 ДПРЧ ГУ ДСНС України в Харківській області.

– Головне завдання – Перемога! Тому й надалі значна частина коштів селищного бюджету спрямовуватиметься на підтримку Сил оборони та безпеки України, – зазначив селищний голова Антон Доценко.

Раніше ми писали, що у Кегичівці представили благодійну виставу «За двома зайцями», поставлену за мотивами комедійної п’єси Михайла Старицького. Зібрані кошти – 36 300 гривень – спрямують на придбання 3-D принтера для друку спеціальних виробів для наших Захисників і Захисниць.

Нагадаємо також, 13 закладів культури Краснокутської громади проводять благодійні концерти на підтримку ЗСУ.

Підписуйтесь на Google News

Щоб бути у курсі останніх новин Харківщини та громад.

Підписатися