Підписка на розсилку

Хочу отримувати головні новини:

Який вигляд має дорога Харків — Липці після ремонту. Фото

02.08.2021 12:47
Ремонт дороги Харків — Липці — Борисівка завершено. Як повідомили сьогодні, 2 серпня, дорожники, цього року відновили найбільш зруйновану ділянку — в Циркунівській громаді.

У цьому році дорожники відновили найбільш зруйновану ділянку у 5,8 км поблизу сіл Руські Тишки та Черкаські Тишки. Загальна протяжність автошляху – 34,9 км.

Як повідомили у ДП «Дороги Харківщини», наразі шляховики завершують облаштовувати зупинки громадського транспорту з павільйонами. Ремонт дороги проводиться в рамках Президентської програми «Велике будівництво».

Читайте також: У Циркунівській громаді стартував ремонт двох доріг

Окрім того, завершено ремонт найбільш зруйнованої ділянки дороги Богодухів - Павлівка – Гути, яка має загальну протяжність 11,4 км. Цього року відновлена ділянка протяжністю 1,8 км.

 

Ця дорога суміщається з під’їзним маршрутом до Богодухівської центральної районної лікарні. Шляховикам залишилось лише укріпити узбіччя.

Розпочато ремонт дороги на під’їзді до Вільхівки. У планах привести до ладу найбільш зруйновану ділянку шляху протяжністю 1,6 км в межах села. Завершити ремонт планують у вересні.

Автор:
Тамара Кіч

Підписуйтесь на Google News

Щоб бути у курсі останніх новин Харківщини та громад.

Підписатися