Підписка на розсилку

Хочу отримувати головні новини:

По Харківській області Укрпошта має більше 50 мільйонів гривень збитків

20.03.2023 11:20

Відділення Укрпошти у Харківській області, які працюють на звільнених територіях, мають серйозні пошкодження. У близько 20 відділеннях вже проведено косметичний ремонт.

Як розповів медіа «Слобідський край» директор Харківської дирекції АТ «Укрпошта» Юрій Савченко, по Харківській області Укрпошта має більше 50 мільйонів гривень збитків – це лише те майно, по якому провели інвентаризацію.

– У будівлі в Балаклії не було жодного вцілілого вікна: на першому поверсі їх всі замінили, на другому-третьому – забили листами OSB. Відновили роботу відділення, точки базування пересувних відділень. У Коробочкиному також йде ремонт, на черзі – відновлення електропостачання.

У Шевченковому ракета прилетіла прямо під фасад будівлі, розбила його та внутрішні перегородки. Поштарі забили вікна, підлатали двері, ввімкнули електричне опалення – і продовжили надавати населенню послуги. Так, у приміщенні холодно, люди заходять з іншого входу, бо центральний не працює – розбитий фасад забили наглухо. Підтримали це все пересувними відділеннями, які обслуговують села, – розповів Юрій Савченко.

Нагадаємо, що стаціонарні відділення Укрпошти на звільнених територіях сильно постраждали. Зверніть увагу: щоб отримувати пенсію на новому місці проживання, треба зробити її переадресацію

Також нагадаємо, що наразі здійснюється перевірка ВПО щодо отримання допомоги.

Головні новини Харківська область читайте на нашому сайті.

Підписуйтесь на Google News

Щоб бути у курсі останніх новин Харківщини та громад.

Підписатися