Підписка на розсилку

Хочу отримувати головні новини:

На Харківщині для посилення оборони побудують нові фортифікаційні споруди

06.10.2022 14:59
З резервного фонду державного бюджету для будівництва фортифікаційних споруд у Харківській області виділено 300 мільйонів гривень.

Про це повідомив заступник керівника Офісу Президента України Кирило Тимошенко.

- Після деокупації область посилить свої оборонні можливості. Кабінет Міністрів України виділив 300 мільйонів гривень на зведення додаткових фортифікацій. Працюємо, щоб окупанти не мали жодного шансу і тільки тікали з нашої землі!, - написав він у своєму Telegram.

фортифікаційні споруди, Харківщина

Згідно з розпорядженням Кабінету Міністрів від 4 жовтня, Харківська військова адміністрація може здійснювати закупівлі шляхом укладення прямих договорів, але перелік витрат треба погоджувати з Міністерством розвитку громад та територій.

В документі зазначається, що звіт про використання коштів, виділених згідно з цим розпорядженням, треба надати профільним міністерствам до 30 грудня 2022 року.

фортифікаційні споруди, Харківська область

Нагадаємо, з початку повномасштабного вторгнення рф на території області постраждало щонайменше 230 об’єктів охорони здоров’я, серед них на деокупованих територіях понад 80 об’єктів пошкоджено і не менше 15 повністю зруйновано.

Також росіяни завдали збитків житловому фонду Харківщини. Наразі необхідно відшкодувати на відновлення та побудову лише багатоповерхових житлових будинків Харківської області понад три мільярди гривень.

Підписуйтесь на Google News

Щоб бути у курсі останніх новин Харківщини та громад.

Підписатися