Підписка на розсилку

Хочу отримувати головні новини:

Збитки у 8 мільйонів гривень: харківському дорожнику повідомили про підозру

13.03.2020 10:30
Фото: incmty.com
Фото: incmty.com
Провідний інженер Служби автомобільних доріг у Харківській області не проконтролював якість та фактичний ремонт місцевих доріг у Дергачівському районі.

Про це повідомили в прокуратурі Харківської області. За інформацією начальника відділу прокуратури Юрія Ковальова, у період з жовтня по грудень 2017 року працівник служби підписав акти приймання виконаного ремонту автомобільних доріг з недостовірними відомостями щодо обсягів та вартості матеріалів і робіт.

"Роботи проведено неповно та неякісно, а їх обсяг не відповідає відомостям, зазначеним у документах", – повідомили в прокуратурі.

Збитки державі через дії інженера сягнули майже 8 мільйонів гривень. Працівнику САД повідомлено про підозру за фактом службової недбалості, що спричинило тяжкі наслідки (ч. 2 ст. 367 КК України).

Читайте також:  Скандал на 179 окрузі: ЗМІ не надрукував передвиборчі програми трьох кандидатів

Провідному іженеру загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від двох до п'яти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та зі штрафом від двохсот п'ятдесяти до семисот п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або без такого.

Підписуйтесь на Google News

Щоб бути у курсі останніх новин Харківщини та громад.

Підписатися