Підписка на розсилку

Хочу отримувати головні новини:

На Харківському напрямку росіяни кидають піхоту на вірну смерть – «Спартан»

14.10.2024 10:49
Скрін з відео
Скрін з відео

На Харківському напрямку окупанти кожного дня намагаються йти на штурми. Гвардійці завжди напоготові та відбивають атаки.

Як передає «Слобідський край» з посиланням на пресслужбу Східного оперативно-територіального об'єднання Національної гвардії України, про це розповів командир 3-го батальйону оперативного призначення бригади «Спартан» підполковник Олександр Букатар.

– Окупанти ще діють як по радянських книжках – перевірка боєм. Посилають піхотинців, щоб виявити позиції. Їм усе одно, чи вб’ють піхоту. Ворогу найголовніше виявити наші позиції і зброю, яка на цих позиціях, – розповів Олександр Букатар.

Також Олександр Букатар розповів по умови, які пропонує «Спартан» новобранцям. За його словами, після навчальних центрів у бригаді нові військовослужбовці проходять ще один вишкіл. Щонайменше три тижні тривають тренування: стрільби, інженерія, медицина.

Нагадаємо, 13 жовтня на Харківському напрямку ворог атакував позиції ЗСУ під прикриттям БМП. Аеророзвідники бригади «Спартан» знищили ворожу техніку влучними ударами FPV-дронів.

Підписуйтесь на Google News

Щоб бути у курсі останніх новин Харківщини та громад.

Підписатися