Підписка на розсилку

Хочу отримувати головні новини:

На Харківщині ворожі снаряди перебили газові мережі у чотирьох громадах

15.07.2024 18:43
Газовики локалізували понад 20 аварійних ситуацій / Фото: Харківська філія «Газмережі»
Газовики локалізували понад 20 аварійних ситуацій / Фото: Харківська філія «Газмережі»

У Харківській області внаслідок ворожих обстрілів були пошкоджені газові мережі 18 приватних та багатоквартирних житлових будинків у 4 громадах.

Про це пише «Слобідський край» з посиланням на Харківську філію «Газмережі».

Внаслідок обстрілу окупантами житлового сектора за минулий тиждень були пошкоджені газові мережі 18 будинків Куп’янської, Дергачівської, Південноміської, Борівської громад області.

У Дергачівській та Куп’янській громадах одночасно з обстрілами житлового сектора атакована газорозподільна інфраструктура – газопроводи середнього та низького тиску, якими газ надходить до осель споживачів. Завдяки оперативним діям куп’янських та дергачівських газівників Харківської філії «Газмережі» відключень газу через масовані обстріли інфраструктури вдалось уникнути.

Загалом в області локалізовано понад 20 аварійних ситуацій, що сталися внаслідок прильотів. Наразі вже відновлено газопостачання для 40 родин. Частина аварійно-ремонтних робіт виконана без припинення газопостачання людям.

Нагадаємо, у Борівській та Дергачівській громадах обстрілами пошкодили газові комунікації, газівники провели ремонт без припинення газопостачання.

Також повернули газопостачання жителям одного із селищ Дергачівської громади, які через обстріли майже місяць залишались без газу.

Оперативні новини читайте в нашому Telegram

Підписуйтесь на Google News

Щоб бути у курсі останніх новин Харківщини та громад.

Підписатися