Підписка на розсилку

Хочу отримувати головні новини:

На Харківщині тривають бойові зіткнення з ворогом: ситуація на 7 жовтня

07.10.2024 08:31
Фото ілюстративне / Генштаб ЗСУ
Фото ілюстративне / Генштаб ЗСУ

Яка ситуація на Харківському та Куп’янському напрямках станом на ранок 7 жовтня та де тривають бойові зіткнення з окупантами.

Що відбувається на лінії зіткнення у Харківській області, «Слобідський край» пише з посиланням на ранкові зведення Генштабу ЗСУ та начальника Харківського військового гарнізону Сергія Мельника.

На Харківському напрямку відбулося 5 ворожих штурмів біля Стариці та Вовчанська. російські терористи п’ять разів штурмували позиції українських підрозділів.

– Згідно з оперативними даними, втрати ворога за добу склали понад 60 окупантів убитими та пораненими, 14 артсистем та 13 одиниць автомобільної та спецтехніки, – повідомив Сергій Мельник.

На Куп’янському напрямку росіяни 11 разів атакували позиції ЗСУ у районах Кучерівки, Кругляківки, Вишневого та Новоосинового. Більшість атак було відбито, решта ще триває.

Нагадаємо, 6 жовтня у місті Куп'янськ через ворожий обстріл дістали поранення двоє чоловіків. Окупанти скинули FPV-дрон поряд з автобусною зупинкою. 

Також 6 жовтня цивільний чоловік загинув внаслідок влучання ворожого FPV-дрона по селищу Степи Борівської СТГ. Загиблий – мешканець селища Борова.

Підписуйтесь на Google News

Щоб бути у курсі останніх новин Харківщини та громад.

Підписатися