Смажимо картоплю з помідорами і болгарським перцем
Знадобляться:
картопля – 1 кг,
помідори – 200 г,
болгарський перець – 200 г,
цибуля ріпчаста – 1 шт.,
часник – за смаком,
яйце – 3 шт.,
вершкове масло – 30 г,
соняшникова олія – 1–2 ст. л.,
сіль, чорний мелений перець – за смаком.
Картоплю помити, почистити і порізати кружальцями середньої товщини. Ріпчасту цибулю почистити і порізати півкільцями, болгарський перець помити, вирізати серцевину з насінням і порізати смужками. Розігріти на сковороді олію і вершкове масло, викласти картоплю і обсмажити її протягом 8–10 хвилин, помішуючи, потім додати цибулю і болгарський перець.
Смажити овочі, помішуючи, хвилин 7–10, потім викласти порізані скибочками помідори. Через 5 хвилин додати подрібнений часник, посолити і поперчити за смаком. Коли картопля буде майже готова, вбити яйця, перемішати і готувати ще 3–4 хвилини. Подаючи на стіл, можна посипати порізаною зеленню.
Читайте також Страва на вечерю: готуємо гречаники з начинкою з яєць і зелені