Салати: пограємося кольором і смаком цибулі
Навіть якщо в рецепті, такого не сказано, замість звичайної ріпчастої цибулі для салатів можна взяти білу або червону. Біла цибуля за смаком м’якіша і трохи солодкувата. Її можна також використовувати і для теплової обробки. Червона цибуля може бути як м’якою і солодкою, так і гострою, навіть пекучою. Вона додасть страві аромату й кольору — і, відповідно, святкового настрою. А от теплова обробка їй протипоказана: цибуля втрачає вишуканий фіолетовий колір, і страва стає непривабливою.

Сирна запіканка з гарбузом та яблуком: готуємо на Масницю
Брак вітамінів навесні: як зміцнити організм і уникнути втоми
Готуємо настої для покращення кровообігу: п'ять простих рецептів
Зимове меню: які продукти обрати для сніданків та рецепти страв