М’ясо в духовці – поради, як готувати смачно
Запікати м’ясо бажано величеньким куском, не менше кілограма, тоді воно не пересохне.
Червоне м’ясо бажано за годину до приготування дістати з холодильника, тоді воно залишиться м’яким. Випікають його при 200–250 ºС, біле — при помірній постійній температурі 150–175 ºС.
Солити м’ясо рекомендується в середині процесу приготування, тоді воно краще смажитиметься.
І ще один неприємний момент: під час приготування печені дуже часто підгоряє соус. Цього можна уникнути, якщо використовувати форму меншого розміру і в процесі приготування додавати рідину.
Втратила усе та пішла на «МастерШеф»: захоплива історія мешканки Старого Салтова
Заморожені тефтелі: перевірений секрет смачних страв
PromoСтрави з цвітної капусти: смачна шістка
Масштабний кулінарний проєкт стартував на Харківщині