Підписка на розсилку

Хочу отримувати головні новини:

Мариновані огірки з м’ятним смаком: оригінальний рецепт на зиму

19.08.2023 10:50
Фото: wz.lviv.ua
Фото: wz.lviv.ua

Цей неординарний рецепт маринованих огірків дозволить вам зануритись у новий світ смаків та насолоджуватися вишуканими стравами на своєму столі.

Знадобляться:

  • 1 кг маленьких огірків
  • 1 великий пучок свіжої м’яти
  • 4 ст. л. білого винного оцту
  • 2 ст. л. цукру
  • 1 ст. л. солі
  • 1 ст. л. квасолі

М’яту наріжте дрібними листочками.

Огірки ретельно помийте, обсушіть і наріжте кожний тонкими кружечками.

У каструлю злійте білий винний оцет, додайте цукор, сіль і квасолю. Доведіть до кипіння та зменшить вогонь: маринад не повинен кипіти.

Додайте в маринад м’ятні листочки та нарізані огірки, перемішайте.

Доведіть до кипіння «білим ключем», знов зменшить вогонь і тримайте в маринаді на вогні суміш з огірками ще 5 хвилин, далі перекладіть огірки з м’ятним смаком у стерилізовані банки та закрийте кришками.

Раніше ми писали також, як маринувати огірки  з імбиром, лимоном та медом

А ще - про те, як приготувати оригінальні страви з баклажанів .

Більше корисних порад дивіться на нашому сайті.

 

Автор:
Ірина Мнішек

Підписуйтесь на Google News

Щоб бути у курсі останніх новин Харківщини та громад.

Підписатися