Консервуємо на зиму: яблучне варення з корицею
17.08.2020
18:30
Радимо заготувати побільше, адже воно дуже смачне і до зими може не достояти.
Знадобляться:
яблука – 1 кг,
цукор – 0,5 кг,
кориця мелена – 1 ст. л.
Яблука помити, порізати акуратними часточками, серцевину з насінням вирізати. Покласти яблука в підхожу за розміром каструлю, засипати цукром і корицею, накрити кришкою і дати постояти при кімнатній температурі кілька годин, можна ніч. Яблука мають пустити сік за цей час. Потім поставити каструлю на вогонь і варити, помішуючи, 10–15 хвилин, за цей час яблука стануть м’якішими і світлішими, але при цьому не повинні розваритися. Таке варення в гарячому вигляді можна закатати в заздалегідь стерилізовані банки, а можна їсти відразу, коли охолоне.
Спробуйте також: Домашнє вино з чорної смородини
Російський БпЛА убив двох мирних мешканців у Ізюмі
05.12.2025
15:05
У Харкові 81 тварина з притулку отримала новий дім
05.12.2025
14:30
Які громади Харківщини отримають додаткові кошти від Уряду
14.11.2025
16:09
У Харкові тимчасово не буде газу за низкою адрес: повний перелік
10.11.2025
17:49
Солоницівка може стати продуктовим хабом для Харкова
24.11.2025
12:19