Підписка на розсилку

Хочу отримувати головні новини:

Консервуємо на зиму: яблучне варення з корицею

17.08.2020 18:30
Фото: my-eda.ru
Фото: my-eda.ru
Радимо заготувати побільше, адже воно дуже смачне і до зими може не достояти.

Знадобляться:

яблука – 1 кг,

цукор – 0,5 кг,

кориця мелена – 1 ст. л.

Яблука помити, порізати акуратними часточками, серцевину з насінням вирізати. Покласти яблука в підхожу за розміром каструлю, засипати цукром і корицею, накрити кришкою і дати постояти при кімнатній температурі кілька годин, можна ніч. Яблука мають пустити сік за цей час. Потім поставити каструлю на вогонь і варити, помішуючи, 10–15 хвилин, за цей час яблука стануть м’якішими і світлішими, але при цьому не повинні розваритися. Таке варення в гарячому вигляді можна закатати в заздалегідь стерилізовані банки, а можна їсти відразу, коли охолоне.

Спробуйте також: Домашнє вино з чорної смородини

Підписуйтесь на Google News

Щоб бути у курсі останніх новин Харківщини та громад.

Підписатися