Готуємось до свят: салат з копченою скумбрією
Знадобляться:
копчена скумбрія (філе) – 200 г,
варена картопля – 3 шт.,
відварені яйця – 3 шт.,
зелена цибуля (пір’я) – 1 пучок,
ріпчаста цибуля – 1 шт.,
зелений консервований горошок – 6 ст. л.,
сіль, чорний мелений перець – за смаком,
майонез – 3 ст. л.,
сметана (20 % жирності) – 2 ст. л.
Копчену скумбрію розділити на філе, філе очистити від кісток та порізати невеликими кубиками. Картоплю відварити у мундирі, курячі яйця відварити вкруту і теж порізати кубиками. Ріпчасту цибулю дрібно порізати, зелену цибулю порізати тонкими кільцями.
Всі продукти змішати у мисці, додати зелений горошок, посолити та поперчити, додати майонез та сметану, ретельно перемішати. Салат можна викладати на тарілку порційно, перед подачею прикрасити зеленою цибулею та горошком.
Читайте також Смачний перекус: готуємо мафіни з куркою і сиром
Рис із морквою та селерою: готуємо під час Рідзвяного посту на вечерю
Портулак – не бур’ян, а супер-їжа: корисні властивості та три смачні рецепти
Готуємо три страви з абрикосів – і це не варення
Сирна паска на Великдень: стародавня символіка та сучасні рецепти