Підписка на розсилку

Хочу отримувати головні новини:

Готуємо кабачковий рулет з цибулею, морквою і сиром

28.08.2020 17:30
фото russianfood.com
фото russianfood.com
Такий рулет можна використовувати як закуску або ж подавати на стіл як самостійну страву. Дуже ситний і доволі смачний.

Знадобляться:
кабачки – 800 г, ц
ибуля ріпчаста – 2 шт.,
морква – 2 шт.,
яйця – 3 шт.,
сир твердий – 200 г,
борошно – 200 г,
сіль, чорний мелений перець – за смаком,
паприка мелена – за смаком,
часник сушений – за смаком,
олія – для смаження.

Твердий сир натерти на дрібній тертці. Кабачки помити і натерти на крупній тертці, якщо вони старі, то краще зрізати шкірку і видалити насіння. Натерті кабачки посолити і залишити на 5–10 хвилин, щоб випустили сік, потім віджати їх від зайвої рідини, додати яйця і борошно, половину натертого сиру, спеції. Все ретельно перемішати і замісити тісто як на оладки. Деко застелити пергаментом і рівномірно розподілити на ньому кабачкове тісто. Поставити в розігріту до 180 градусів духовку на 30 хвилин, корж повинен підрум’янитися. Поки корж випікається, цибулю і моркву почистити. Цибулю дрібно порізати, моркву натерти на крупній тертці. Обсмажити цибулю на олії до м’якості, додати моркву і смажити до золотистого кольору.

У кінці смаження додати натертий сир, перемішати. Готовий корж вийняти з духовки, викласти на нього начинку і акуратно згорнути в рулет. Загорнути рулет у фольгу і запікати за такої ж температури ще 10–15 хвилин. Подавати на стіл рулет можна і теплим, і охолодженим, порізавши порційно.

Читайте також Омлет по-італійському: готуємо фрітатту з кабачками

Підписуйтесь на Google News

Щоб бути у курсі останніх новин Харківщини та громад.

Підписатися