Підписка на розсилку

Хочу отримувати головні новини:

Гороскоп на 1–7 червня

01.06.2020 09:15
Колаж Бріани Янковської
Колаж Бріани Янковської
Левам і Ракам – не метушитися, а Терезам – не довіряти спокусливим пропозиціям.

На роботі краще не привертати до себе уваги. Ваші ідеї зараз занадто вже екстравагантні, незабаром ви й самі це зрозумієте. Зірки попереджають, що буде занадто багато біганини і суєти. Вихідні будуть спокійними та розміреними. Не відмовляйтеся від пропозиції друзів влаштувати пікнік на природі. Сприятливий день – четвер, несприятливий – вівторок.

Не варто побоюватися змін, для них зараз сприятливий час. Може початися ваше сходження кар’єрними сходами, але про свої успіхи краще навколишнім поки що не розповідати. Варто не вступати у відкриті конфлікти, почекайте, і обставини самі складуться на вашу користь. Не потрібно показувати партнерам і колегам вашу емоційність, це може зашкодити вам у роботі. Вихідні краще провести з родиною. Сприятливий день – понеділок, несприятливий – вівторок.

Удалий час для роботи, відпочинку та подорожей. Якщо ви віддасте перевагу активному відпочинку, то це тільки піде на користь вашому здоров’ю. Важливо зберігати душевну рівновагу і вірити в краще. Тоді ви неодмінно одержите те, про що мрієте. У вихідні можливі приємні контакти, новини та телефонні дзвінки. Сприятливий день – четвер, несприятливий – субота.

Будьте зібраними та наполегливими. Тоді навіть можливі перешкоди у справах особливо не вплинуть на результат. Вам буде легко освоювати нові галузі знань, на все вистачить терпіння і цілеспрямованості. Але постарайтеся знайти час і на особисте життя, і на дружнє спілкування. Це теж важливо. Сприятливий день – п’ятниця, несприятливий – вівторок.

Особливо важливо не метушитися. Не засмучуйтеся, подивіться на ситуацію з усіх сторін. Це дозволить заощадити час і сили, які ви витратили б на безглузді метання. А от у вихідні буде корисною фізична праця, наприклад, на дачі. Сприятливий день – четвер, несприятливий – понеділок.

Значних зусиль може потребувати професійна сфера. Плани можуть помінятися, а строки – бути зірваними. Не варто завантажувати себе нудною роботою і взагалі зайво перенапружуватися. На вас чекають зустрічі з давніми хорошими друзями. У вихідні бажано знайти час для відпочинку і спілкування, але не забувати про дані обіцянки. Постарайтеся зробити все, що не доробили. Сприятливий день – п’ятниця, несприятливий – середа.

Не вірте лестощам, не приймайте занадто заманливих пропозицій. Подумайте, кому це вигідно. Суперечки з начальством і колегами принесуть тільки проблеми, краще шукати точки дотикання. Є шанс, що, використовуючи свої ділові якості, ви доб’єтеся підвищення на службі. Залиште достатньо часу для дому. У вихідні вас очікує комфорт і взаєморозуміння у стосунках з рідними і близькими. Сприятливий день – четвер, несприятливий – субота.

Зараз час змін. Велика ймовірність того, що ви зможете правильно оцінити своє місце в житті і навіть зрозуміти, що в ньому важливо, а що ні. Не виключені розлучення й нові шлюби, які подарують щастя. Нині будь-яка ваша ініціатива має високі шанси бути результативною. Можливе втілення в реальність найзухваліших і найчестолюбніших бажань. У ваших силах зацікавити потрібних людей своїми ідеями й одержати від них допомогу в їх реалізації. Сприятливий день – вівторок, несприятливий – середа.

Сприятливий тиждень для трудових подвигів і одержання солідного прибутку. Вас буде супроводжувати удача у важливих знайомствах, зустрічах і поїздках. Ваш авторитет помітно зміцниться, що створить основу для позитивних змін у професійному або суспільному становищі. Найближчі дні обіцяють бути на рідкість плідними та щедрими на приємні сюрпризи. У вихідні вам вибачать будь-які шалапутства, використовуйте свою чарівність в інтересах справи. Сприятливий день – п’ятниця, несприятливий – вівторок.

Ви будете схильні лізти зі шкіри геть, щоб догодити навколишнім, але це не перешкодить їм пред’являти вам претензії. Але зараз слушний момент для тих, хто честолюбний і прагне виявити себе на роботі з кращого боку. Ваші дипломатичність і чарівність дозволять згладити гострі кути в різних ситуаціях. У вас може з’явитися оригінальна ідея, яку ви втілите в найближчому майбутньому. Постарайтеся провести вихідні на самоті або в максимально комфортній обстановці. Сприятливий день – п’ятниця, несприятливий – понеділок.

Вам необхідно уважно стежити за своїм мовленням і поведінкою, інакше не уникнути сварок і інтриг. На роботі вам, схоже, спробують нав’язати чужу думку, постарайтеся відмовитися в коректній формі. Старайтеся стримати свій запал і не штурмуйте кілька вершин одночасно, це може зашкодити вашому авторитету. Особисте життя зараз явно стоїть на паузі. Сприятливий день – вівторок, несприятливий – п’ятниця.

Ви можете занадто захопитися укладанням стратегічних планів, краще зайнятися розв’язанням насущних проблем. Але зараз не кращий час, щоб намагатися прискорювати рішення ділових питань. Важлива якість, а не швидкість. Можлива розмова по душах з близькою людиною. Переконайтеся, що вас розуміють правильно. Не дозволяйте тривожним думкам і необґрунтованим сумнівам турбувати вас. У вихідні, перш ніж вірити чуткам, постарайтеся з’ясувати їх джерело. Сприятливий день – субота, несприятливий – вівторок.

Підписуйтесь на Google News

Щоб бути у курсі останніх новин Харківщини та громад.

Підписатися