Підписка на розсилку

Хочу отримувати головні новини:

Гарбуз, запечений зі спеціями

05.11.2020 18:12
Фото: mykaleidoscope.ru
Фото: mykaleidoscope.ru
Це – швидко, смачно і корисно. Такий гарбуз може бути як самостійною стравою, так і гарніром до будь-якої страви з м’яса або птиці.

Знадобляться:

гарбуз – 500 г,

спеції сухі – за смаком,

базилік – за смаком,

розмарин свіжий – 2 г,

оливкова олія – 1 ст. л.

Гарбуз очистити і нарізати кубиками. Заправити спеціями і олією, перемішати і залишити на 20–30 хвилин.

Викласти гарбуз у форму, додати дві гілочки розмарину і відправити в духовку на 25–30 хвилин за температури 175– 178 градусів.

Спробуйте також: Сезонна страва: гарбузовий суп 

Підписуйтесь на Google News

Щоб бути у курсі останніх новин Харківщини та громад.

Підписатися