Гарбуз, запечений зі спеціями
05.11.2020
18:12
Це – швидко, смачно і корисно. Такий гарбуз може бути як самостійною стравою, так і гарніром до будь-якої страви з м’яса або птиці.
Знадобляться:
гарбуз – 500 г,
спеції сухі – за смаком,
базилік – за смаком,
розмарин свіжий – 2 г,
оливкова олія – 1 ст. л.
Гарбуз очистити і нарізати кубиками. Заправити спеціями і олією, перемішати і залишити на 20–30 хвилин.
Викласти гарбуз у форму, додати дві гілочки розмарину і відправити в духовку на 25–30 хвилин за температури 175– 178 градусів.
Спробуйте також: Сезонна страва: гарбузовий суп
Читайте також
Фестиваль гарбузів у екопарку: в Харкові стартує незвичне осіннє свято (фото, відео)
18.10.2025
15:21
Готуємо гарбузовий кекс
13.11.2024
17:20
Рецепти з гарбуза: як додати у своє життя барв, смакоти, здоров’я та краси
26.09.2024
18:20
Корисні солодощі з гарбуза: мармелад та запіканка
28.10.2023
12:20
Які громади Харківщини отримають додаткові кошти від Уряду
14.11.2025
16:09
У Харкові тимчасово не буде газу за низкою адрес: повний перелік
10.11.2025
17:49
Солоницівка може стати продуктовим хабом для Харкова
24.11.2025
12:19