Десерт нашвидкуруч: готуємо торт з листкового тіста зі згущеним молоком
Знадобляться:
листкове тісто – 500 г,
згущене молоко – 250 г,
вершкове масло – 150–200 г.
Листкове тісто розморозити, вершкове масло теж заздалегідь дістати з холодильника, воно має бути м’яким, кімнатної температури. Пласт листкового тіста розрізати на чотири частини, викласти на змащене невеликим шматочком вершкового масла деко і випікати в розігрітій до 180 градусів духовці приблизно 20 хвилин.
Готові листкові коржі дістати і остудити. Один корж розім’яти в крихту, вона знадобиться для обсипання готового торта. Решту коржів розрізати уздовж на дві частини. Приготувати крем: збити згущене молоко з вершковим маслом в однорідну масу. Потім змастити коржі кремом і зібрати в торт, боки тортика і верх теж промазати. Посипати зверху крихтою і поставити в холодильник на 20–30 хвилин. Потім можна подавати на стіл.
Читайте також Рецепт дня: готуємо пишний кекс на сметані з цукатами