Підписка на розсилку

Хочу отримувати головні новини:

Де готують смачні суші і роли в Кропивницькому?

Promo
15.07.2021 16:45
Після важкого робочого дня хочеться насолодитися чудовим смаком супу з креветками, гарячим ролом з вугром і авокадо, салатом з кунжутом і морськими гребінцями. З кожним днем кількість суші-барів зростає, серед розмаїтості закладів можна легко розгубитися.

 Доставка суші в Кропивницькому буде найкращим виходом для тих, хто хоче смачно поїсти, але на приготування немає часу. Розглянемо ресторани, де можна скуштувати страви японської кухні. 

Суші Мастер

Ресторан Суші Мастер тривалий час працює на ринку і пропонує відвідувачам скуштувати смачні роли, суші, сети, супи, закуски, вок їжу, десерти. Тут можна замовити страви для вечірки, корпоративу, романтичної вечері. Кухарі ретельно контролюють якість інгредієнтів і співпрацюють лише із сертифікованими постачальниками. Суші та роли готують не за європейськими, а за азіатськими рецептами з дотриманням необхідних пропорцій. Отже, гості закладу можуть насолодитися справжньою японською кухнею.

Заклад пропонує своїм відвідувачам наступне:

  • Різноманітне меню. Кухарі постійно оновлюють список страв, щоб клієнтам хотілося повернутися сюди знову й знову. Є страви для вегетаріанців і тих, хто слідкує за фігурою.
  • Контроль якості продуктів. Для приготування страв відбираються тільки свіжі інгредієнти вищої якості.
  • Оперативна доставка по місту. Клієнту не доведеться довго чекати своє замовлення. Кур’єр протягом години привезе страви в герметичній упаковці, яка зберігає свіжість інгредієнтів.
  • Самовивіз. За необхідності замовник може самостійно забрати страву зі зручної точки видачі.
  • Знижки. Заклад не перестає радувати своїх відвідувачів проведенням акцій і знижками на акційні набори. На сетах можна зекономити до 50 % від початкової вартості. Іменинникам дарують знижку 20 % на основне замовлення. Пропозицією можна скористатися за три дні до події і через три дні після.

Замовлення приймаються з 10-ї ранку до 10-ї вечора. Якщо замовлення буде від 200 гривень, доставка буде безкоштовною. Щоб зробити замовлення, достатньо залишити заявку на сайті. Менеджер зв’яжеться протягом 10 хвилин і уточнить деталі.

Суші Вок

На сьогодні про цей заклад чули всі. У ресторані можна смачно поїсти, постійним клієнтам пропонують знижки. Для великої компанії вигідніше замовити сет, ніж окремо роли. Це допоможе заощадити близько 30 % на замовленні. Меню не дуже різноманітне, підходить для людей, які люблять традиційну японську кухню. Всі страви готуються зі свіжих інгредієнтів вищої якості. Кухарі дотримуються оригінальної рецептури і пропорції. Доставка здійснюється в межах міста. Кур’єри приїжджають протягом 1–1,5 години. Якщо в дорозі замовлення затримується, консультанти попередять про це. Замовлення привозять у герметичній упаковці ще гарячим. Аби бути в курсі акційних пропозицій, необхідно підписатися на розсилку новин від закладу. Для оформлення замовлення можна скористатися онлайн формою на сайті.

Підписуйтесь на Google News

Щоб бути у курсі останніх новин Харківщини та громад.

Підписатися