Підписка на розсилку

Хочу отримувати головні новини:

У Харківській області Служба безпеки України розпочинає контрдиверсійні навчання (Оновлено)

15.02.2022 16:59
Фото: Медіа група "Об'єктив"
Фото: Медіа група "Об'єктив"
З 15 лютого Служба безпеки України розпочинає навчання в Харківській області, які спрямовані на викриття потенційних диверсійних груп. Особлива увага буде приділятися прикордонним районам.

Про початок навчань Служба безпеки України в Харківській області сповіщає на своїй офіційній Facebook-сторінці. Проходити вони будуть до початку березня всією територією Харківщини та з особливою увагою до прикордонних районів, до яких потенційно відносяться Золочівська, Дергачівська, Липецька, Вовчанська, Вільхуватська та Дворічанська територіальні громади.

Метою проведення тренувань Служба безпеки зазначає підвищення якості взаємодії з адміністраціями громад та іншими силовими відомствами, посилення охорони важливих об’єктів інфраструктури області та власне навчання з виявлення та затримання потенційних диверсійних груп.

«Навчання пройдуть в умовах, максимально наближених до реальних, із використанням спеціальної техніки та озброєння. Тому на окремих територіях можливе тимчасове обмеження пересування людей та транспорту, перевірка документів, що засвідчують особу, огляд автомобілів», – попереджає Служба безпеки України.

У повідомленні наголошується, що навчання пройдуть згідно з чинним законодавством, права і свободи громадян порушуватися не будуть.

Також СБУ просить громадян, які мешкають на території усієї Харківської області, носити із собою паспорт та з розумінням ставитися до можливих незручностей.

Також медіагрупа «Об'єктив» опублікувала фото з контрдиверсійних навчань Служби безпеки України.

СБУ проводить контрдиверсійні навчання в Харківській області. Фото: Медіа група "Об'єктив"

СБУ проводить контрдиверсійні навчання в Харківській області. Фото: Медіа група "Об'єктив"

 
Автор:
Олександр Манченко
Теги:

Підписуйтесь на Google News

Щоб бути у курсі останніх новин Харківщини та громад.

Підписатися