Підписка на розсилку

Хочу отримувати головні новини:

На Харківщині дитячі будинки сімейного типу отримали допомогу

25.07.2023 09:21
Джерело: ХОВА
Джерело: ХОВА

На Харківщині 80 родин, які створили дитячі будинки сімейного типу, отримали від Фундації Олени Зеленської будівельні матеріали, побутову техніку, меблі, планшети та ноутбуки.

Як повідомляє медіа  «Слобідський край», Харківській області 80 родин створили дитячі будинки сімейного типу, загалом у цих сім’ях виховують 568 дітей. Нещодавно ДБСТ отримали необхідну та актуальну допомогу від Фундації Олени Зеленської. Як зазначив начальник ХОВА Олег Синєгубов, допомогу надавали, виходячи з потреб батьків та дітей.

– Ми дуже вдячні за надану допомогу Фундації Олени Зеленської. Важливо, що кожна родина відчуває нашу спільну підтримку, адже головний пріоритет для нас – це повноцінні родини, де діти відчуватимуть турботу та отримають гідне виховання, – сказав Олег Синєгубов.

На Харківщині дитячі будинки сімейного типу отримали допомогу

Дитячі будинки сімейного типу отримали будівельні матеріали та необхідну побутову техніку, для навчання дітей – планшети та ноутбуки. Двом родинам із селища Кегичівка та села Високе також передали велосипеди, комплекти постільної білизни, продуктові набори тощо.

Нагадаємо, у Харкові запрацював Центр допомоги врятованим. 

Нагадаємо також, у центрі міста Красноград розмістили фотографії 40 загиблих українських захисників, жителів громади. Раніше ми писали, що військові, які захищають Харківщину, отримали 24 потужні далекобійні прожектори для нічної боротьби з ворожими безпілотниками.

Головні новини Харківська область читайте на нашому сайті.

Підписуйтесь на Google News

Щоб бути у курсі останніх новин Харківщини та громад.

Підписатися