Підписка на розсилку

Хочу отримувати головні новини:

Голова Харківської обласної ради зустрілася з Послом України в США Оксаною Маркаровою

07.03.2023 15:22
Фото: Харківська обласна рада
Фото: Харківська обласна рада
Цими днями голова Харківської обласної ради Тетяна Єгорова-Луценко перебуває з робочою поїздкою в столиці США Вашингтоні. Мета візиту – налагодження міжрегіональної співпраці регіону з одним зі штатів США.

Про це передає медіа «Слобідський край», посилаючись на Харківську обласну раду

Керівниця Харківської обласної ради Тетяна Єгорова-Луценко зустрілася з Надзвичайним і Повноважним Послом України в США Оксаною Маркаровою. Вони обговорили конкретний план і стратегію подальших перемовин з американською стороною впродовж тижневого візиту до США.

– Важлива зустріч напередодні робочого тижня у Вашингтоні. Обговорили низку питань, серед яких – налагодження міжрегіональної співпраці Харківської області з одним із штатів США, – зазначила Тетяна Єгорова-Луценко.

У програмі візиту голови Харківської облради передбачені зустрічі з конгресменами та представниками американських фондів і організацій. Тетяна Єгорова-Луценко візьме участь у заході «Зміна ролі та лідерства жінок під час війни в Україні», спікерами якого, зокрема, будуть президент і головний виконавчий директор Інституту миру США Ліза Гранде, президент і виконавчий директор «Women In International Security» Аріела Блеттер, президент Фонду Ромула Т. Везермана Меган Моббс.

Також запланована зустріч з виконавчим директором, керівником з питань державної медичної допомоги компанії «International SOS» Мартіном Раддом. Крім цього, очільниця Харківської облради зустрінеться з групою «Жінки, мир і безпека». На цей захід запрошені представники Комітету Палати представників США закордонних справ, Комітету Палати представників США з питань збройних сил, старший радник Бюро USAID із запобігання та стабілізації конфліктам Клер Руссо та помічник адміністратора Бюро USAID із запобігання конфліктам та стабілізації конфліктів Роберт Дженкінс.

Нагадаємо, в минулому місяці ми розповідали, що Іспанія може долучитися до відновлення Харківської області. Також ми розповідали про те, які рішення прийняла Харківська обласна рада на останній сесії. А бригади тероборони Харківщини отримали нагороди від обласної ради.

Головні новини Харківська область читайте на нашому сайті.

Підписуйтесь на Google News

Щоб бути у курсі останніх новин Харківщини та громад.

Підписатися