Підписка на розсилку

Хочу отримувати головні новини:

Бронювання та збереження важливих для Харківщини підприємств: про що діалог влади та бізнесу

22.10.2024 17:50
Фото: Харківська обласна рада
Фото: Харківська обласна рада

Питання бронювання та збереження установ критично важливих для економіки підприємств для забезпечення життєдіяльності регіону обговорювалися на зустрічі, яка зібрала більше ста підприємців Харківської області.

Голова Харківської обласної ради Тетяна Єгорова-Луценко та начальник обласної військової адміністрації Олег Синєгубов провели зустріч з представниками регіонального бізнесу.

Як повідомила, Тетяна Єгорова-Луценко, участь у зустрічі взяли більше ста підприємців, які ведуть бізнес у Харківській області. Йшлося про те, як підтримати ділову активність у прифронтовому регіоні.

– Ключова тема обговорення – актуальні питання бронювання та збереження роботи установ і організацій області, які є критично важливими для функціонування економіки та забезпечення життєдіяльності регіону під час війни, – сказала Тетяна Єгорова-Луценко.

Вона зауважила, що така зустріч – перша у Харкові в рамках роботи платформи «Діалог влади та бізнесу», ініціатором якої виступив Президент України Володимир Зеленський. Основний зміст цієї роботи – оперативно вирішувати нагальні питання підприємців.

– Глибоко переконана, що не можуть діяти однакові умови для бізнесу Харківської та, наприклад, Львівської областей. Має бути диференційований підхід, зважаючи на те, тиловий це чи прифронтовий регіон, деокуповані території чи ті, які найбільше постраждали від ворога. Харківська обласна рада, Харківська обласна військова адміністрація лобіюють інтереси харківських підприємців на всіх рівнях влади, – заявила Тетяна Єгорова-Луценко.

Вона наголосила, що представницька та виконавча гілки влади в Харківській області узгоджено працюють з метою збереження регіонального бізнесу та створення сприятливих умов для розвитку, наскільки це можливо у сучасних реаліях за умов повномасштабної війни.

Раніше «Слобідський край» повідомляв, що харківські університети співпрацюватимуть з європейськими.

Підписуйтесь на Google News

Щоб бути у курсі останніх новин Харківщини та громад.

Підписатися