Заурій та Марія: історія кухарів «Сталевого кордону»
Заурій та Марія – військові кухарі 15-го мобільного прикордонного загону «Сталевий кордон». Вони не просто готують їжу, а роблять це з любов’ю, щодня радуючи військовослужбовців смачними і поживними стравами.
Історію військовослужбовців пресслужба бригади «Сталевий кордон» виклала на своїй сторінці у Facebook, повідомляє медіа «Слобідський край».
Марія після школи вступила до училища, щоб здобути професію кухара. Зараз дівчина готує військовим, щоб смачна і гаряча їжа була не лише джерелом енергії, але й символом тепла та турботи.
– Мене з дитинства бабуся навчала готувати: пироги, різні смаколики, борщ. Я закінчила дев’ятий клас, вступила до училища навчатися на кухаря-кондитера. Закінчила майже з «червоним» дипломом. Десь за пів року пішла служити. Я хотіла куховарити, допомагати хлопцям. Ти готуєш, людям смачно, а тобі приємно, – розповідає Марія.
Заурій певний час працював у ресторанному бізнесі, а під час війни вирішив, що його вміння мають стати підтримкою для військових.
– Взагалі я бармен. 13 років пропрацював у ресторанному бізнесі. Доброволець, сам прийшов до ТЦК. Попросився до прикордонників. Мене направили до 15-го мобільного загону «Сталевий кордон». Став старшим кухарем. Працюю більше півтора року. Якщо вмієш готувати і готуєш від щирого серця,то люди завжди задоволені, – ділиться досвідом роботи чоловік.
Раніше ми писали про бійця з харківської бригади, який, попри дві контузії, залишається в строю.
Також нагадаємо, що слобожанські гвардійці вибороли 27 медалей на Strong Spirit's Games.
Понад 10 боєзіткнень триває на Харківщині – Генштаб
Під час ворожого наступу на Харківщині бійці 3-ї ОШБр знищили техніку та піхоту рф
У Савинцях «Армія відновлення» відремонтувала низку пошкоджених об’єктів
За підпал військового авто в Чугуєві судитимуть місцевого мешканця (фото)