Збираємо великодній кошик: ціни на м'ясо та ковбаси у Харкові
М’ясні страви та ковбаси напередодні Великодня можна купити на ринках Харкова або в супермаркетах та спеціалізованих магазинах.
Про це повідомляє «Слобідський край» з посиланням на Департамент адміністративних послуг та споживчого ринку Харківської міської ради.
На ринках свіже м’ясо (окіст свинини) коштує у середньому від 160 до 175 гривень за кілограм, сало – від 140 до 220 гривень за кілограм, ковбаса домашня – від 200 до 250 гривень за кілограм.
У магазинах «Салтівський м’ясокомбінат» ковбаса домашня куряча коштує близько 185 гривень за кілограм, грудинка по-угорськи – 350 гривень за кілограм, балик «Дарницький» – 370 гривень за кілограм.
У магазинах «Безлюдівський м’ясокомбінат» грудинка коштує близько 220 гривень за кілограм, ковбаса домашня – 160 гривень за кілограм.
Нагадаємо, раніше ми писали, які ціни на молочні продукти у Харкові.
Раніше ми писали, у скільки обійдеться харків'янам випічка домашньої паски. Ціни на яйця коливаються від 63 до 78 гривень за 10 штук.
Великодній декор та фарби для яєць у супермаркетах та на ринках Харкова можна знайти в різних цінових категоріях.
Головні події Харків читайте на нашому сайті.
Запасаємося на зиму: де у Харкові можна дешевше купити овочі та фрукти
Чи буде тепло на Великдень: прогноз погоди у Харківській області на 5 травня
На Великдень богослужіння проводитимуться у 254 храмах Харківщини
Комендантська година на Харківщині: чи будуть зміни на Великдень