Підписка на розсилку

Хочу отримувати головні новини:

З квітня мешканці Харківщини отримуватимуть об’єднані платіжки за газ

19.04.2023 10:22
Фото ілюстративне
Фото ілюстративне

У квітні мешканці Харкова та Харківської області почали отримувати березневі рахунки за користування та розподіл газу в об’єднаній платіжці. У «Харківгазі» вважають, що такий формат є більш зручним та екологічним. Електронні квитанції надходитимуть без змін.

Про це повідомляє медіа «Слобідський край» з посиланням на пресслужбу «Харківгазу».

З квітня 2023 року в Харківській області мешканці вже почали отримувати березневі платіжки в новому форматі. Відтепер паперові квитанції за споживання та розподіл газу будуть надходити на одному бланку.

Як зазначають у «Харківгазі», об’єднані квитанції зроблені на численні прохання споживачів, як у Харківській області, так і в інших областях України.

– Люди матимуть можливість переконатися, наскільки це зручно та комфортно. Адже всі реквізити,  індивідуальні QR-коди та дані щодо варіантів передачі показань й оплати зібрано в одному місці, – зазначають у пресслужбі «Харківгазу».

До того ж, за думкою газівників, зменшення кількості платіжок має суттєво скоротити витрати на друк та доставку квитанцій, що врешті допоможе зберегти довкілля.

Об’єднані платіжні документи актуальні з квітня для АТ «Харківгаз» та АТ «Харківміськгаз».

Електронні квитанції в особистому кабінеті my.gas.ua надходитимуть без змін.

У разі додаткових питання або бажання перейти на онлайн-рахунки «Харківгаз» пропонує зателефонувати за такими номерами:

+38 066 300 28 88

+38 098 300 28 88

+38 093 300 28 88

Нагадаємо, що у місті Куп’янськ Харківської області російські окупанти обстріляли багатоквартирний будинок, унаслідок чого без газу залишилися близько 100 родин. Однак протягом одного дня фахівці повернули газопостачання людям.

Також у Куп’янському, Мереф’янському та Чугуївському відділеннях АТ «Харківгаз» на час проведення ремонтних робіт не працюватиме номер «104» для прийому аварійних заявок споживачів. Натомість газівники надали альтернативні контакти, за якими споживачі деяких громад Харківської області можуть звертатися.

У Балаклійській, Савинській та Донецькій громадах Харківської області відновили газопостачання для 95 % мешканців, які повернулися до регіону. Наразі тривають роботи з підключення домоволодінь у декількох населених пунктах.

Автор:
Олександр Манченко

Підписуйтесь на Google News

Щоб бути у курсі останніх новин Харківщини та громад.

Підписатися