Підписка на розсилку

Хочу отримувати головні новини:

Укрзалізниця створила спеціальний резерв квитків для військових та їх сімей

11.08.2024 18:52

Нещодавно в Україні стартував спеціальний резерв квитків на поїзди для військовослужбовців та їх родин. Особливо актуальною послуга стане для тих, кому квитки потрібні терміново.

Про це повідомляє «Слобідський край» з посиланням на Генштаб ЗСУ.

Спеціальний резерв квитків «Укрзалізниці» буде корисний у різних випадках. Наприклад, коли військового відпустив командир, а квитків немає, або ж потрібно день у день повернутися до підрозділу.

Як зазначили у Генштабі, за потреби до резерву додаються додаткові місця. Забронювати квитки можна за посиланням.

Вже понад 500 військових щодня отримують можливість їхати. Резерв діє на певний перелік поїздів, що слідують з/до прифронтових міст та періодично розширюється. Також резерв доступний для родичів військовослужбовців, які слідують до шпиталів відвідати своїх близьких, – ідеться у повідомленні.

У разі виникнення запитань, ви можете звернутися за номером гарячої лінії залізниці для військових: 0 800 503 222.

Нагадаємо, днями в Україні запустили мобільний застосунок «Армія+». Платформу створено з метою цифровізації послуг для військовослужбовців та підвищення ефективності служби. Серед найбільш очікуваних функцій опинилася можливість подання електронних рапортів.

Нагадаємо також, відтепер захисникам і захисницям немає потреби мати при собі паперовий документ, який посвідчує їх права. Інструкція, як додати в «Дію» посвідчення ветерана. 

Підписуйтесь на Google News

Щоб бути у курсі останніх новин Харківщини та громад.

Підписатися