Підписка на розсилку

Хочу отримувати головні новини:

У Харкові прощаються із загиблими в авіакатастрофі Ан-26 - ТРАНСЛЯЦІЯ

06.10.2020 10:06
Фото: Слобідський край
Фото: Слобідський край

Сьогодні у Харкові на площі Свободи проходить церемонія прощання з курсантами та офіцерами, які загинули в авіатрощі під Чугуєвом 25 вересня.

Церемонія розпочнеться о 10.00. Після завершення прощання тіла загиблих доправлять у регіони України. 6 жовтня трьох членів екіпажу (Богдана Кишеню, Ашрафа Мсуя, Євгенія Іванова) поховають на Преображенському кладовищі в Чугуєві, Олексія Остапенка та Олега Широчука поховають на кладовищі № 18 у Харкові, Дмитра Добрелю — на кладовищі № 8 (кремація), Артема Дудлу — на 17-му кладовищі у Харкові, з Дмитром Андрущенком прощатимуться на Богодухівщині (с. Крисине). 7 жовтня у Куп'янську поховають Руслана Шеремета.

Під час церемонії прощання у Харкові,  з 9.30 до 12.00, у Харкові перекрили рух транспорту. Нема проїзду по вулиці Сумській: від вулиці Жон Мироносиць до проспекту Незалежності, а також по вулиці Тринклера: від проспекту Незалежності до майдану Свободи.

Нагадаємо, 25 жовтня під Чугуєвом розбився літак Ан-26 (б/н 76) Повітряних Сил ЗС України. Загинули 7 членів екіпажу та 19 курсантів Харківського національного університету Повітряних Сил ім. Івана Кожедуба.

Відеотрансляція: 

Підписуйтесь на Google News

Щоб бути у курсі останніх новин Харківщини та громад.

Підписатися