Підписка на розсилку

Хочу отримувати головні новини:

На кордон з Харківщиною ворог стягує авіацію

20.04.2022 18:58
На державному кордоні поблизу Харківської області російські військові зібрали понад 90 бойових вертольотів.

Триває 56-та доба протистояння України проти російського вторгнення. Станом на 18.00 20 квітня ворог посилює угруповання армійської авіації поблизу державного кордону України. За інформацією Міноборони України, на території Бєлгородської області завершено обладнання вертолітних злітно-посадкових майданчиків, де зосереджено понад 90 ударних і багатоцільових вертольотів.

Окрім цього, російські війська продовжують часткове блокування Харкова, гатять не лише по українських військових, об’єктах критичної інфраструктури, а й по житлових кварталах.  Також СБУ викрила на Харківщині склад з військовим обладнанням для російської техніки.

На Ізюмському напрямку окупанти здійснили перегрупування військ. Ворожий наступ у районі населеного пункту Дібровне мав частковий успіх. А ось у районі населеного пункту Стара Гнилиця наступ успіху не мав, у результаті вогневого ураження ворог зазнав втрат та відійшов.

Також провалилася й спроба окупантів узяти під контроль Довгеньке. Противник з втратами відступив. При цьому, як повідомляють у Мінобороні України, ворог атакував у військовій формі українського зразка.

Підрозділи окупантів продовжують поповнювати запаси матеріально-технічних засобів з території російської федерації. Окрім цього, триває перекидання додаткових підрозділів росіян. Так, на залізничній станції Куп’янськ-Сортувальний зафіксовано розвантаження ешелону з озброєнням та військовою технікою та переміщення артилерійських підрозділів.

А в Боровій окупанти призначили свого «старосту». На території громади все так само спостерігається велика кількість військової техніки та живої сили ворожої армії. 

Підписуйтесь на Google News

Щоб бути у курсі останніх новин Харківщини та громад.

Підписатися