Підписка на розсилку

Хочу отримувати головні новини:

Можемо летіти далеко: дронарі про роботу на Вовчанському напрямку

11.10.2024 09:51
Фото: Державна прикордонна служба
Фото: Державна прикордонна служба

До повномасштабного вторгнення прикордонник на псевдо Бур займався продажем керамічної плитки, воїн з позивним Джміль – монтажем охоронних систем відеоспостереження.

Про бійців розповіла пресслужба Державної прикордонної служби України, повідомляє «Слобідський край».

Сьогодні вони обидва – аеророзвідники прикордонної бригади «Гарт».

– Ти допомагаєш побратимам, які перебувають безпосередньо в окопах, можеш їх попередити про те, що противник щось готує, стягує, де стоїть та чи інша техніка, де яка кількість особового складу розташована, до чого варто підготуватися, попередити артилерію, міномети наші – куди завдати удару, для того, щоб полегшити роботу хлопцям в окопах, – говорить Джміль.

Нині чоловіки несуть службу на Вовчанському напрямку. Кажуть, що не шкодують, що змінили свій фах, і навіть, навпаки, пишаються можливістю бути корисними у боротьбі проти російських окупаційних військ.

– Подобається те, що ми можемо знаходити нехороших людей – летіти далеко, бачити багато і допомагати Перемозі. Це цікава робота, і вона кожен день різна. Щодня ти навчаєшся, вдосконалюєшся й приносиш користь Україні, – зазначає Бур.

Раніше ми писали про Олександра з позивним Прапор, який уже понад два роки у лавах Національної гвардії. До повномасштабного вторгнення чоловік працював в одній з пенітенціарних установ. З початком бойових дій записався до місцевої самооборони.

Підписуйтесь на Google News

Щоб бути у курсі останніх новин Харківщини та громад.

Підписатися