Підписка на розсилку

Хочу отримувати головні новини:

Хто може перевезти речі в межах України безкоштовно

08.08.2024 17:20
Фото: ck-oda.gov.ua
Фото: ck-oda.gov.ua

Нещодавно для ВПО та учасників бойових дій з’явилась нова можливість: вони можуть перевезти речі в певній кількості в межах України безкоштовно.

ВПО та учасники бойових дій можуть безкоштовно перевезти речі не більше 10 кубічних метрів і не важче 1000 кілограмів у межах України. Таку соціальну послугу започаткувала компанія «Грузар» у межах соціального проєкту, спрямованого на допомогу постраждалим від російської агресії.

Наголошується, що скористатися цією пропозицією можуть тільки ті українці, які мають офіційний статус внутрішньо переміщеної особи або учасника бойових дій.

Для того щоб скористатися безкоштовною послугою, зазначеним категоріям громадян необхідно заповнити онлайн-анкету на сайті компанії (https://gruzar.com.ua/social-programs/besplatnaya-perevozka) та очікувати зворотного зв’язку.

У компанії заявили, що у 2024–2025 роках планується надати допомогу близько 3000 сімей. У разі великої кількості заявок у першу чергу допомога надаватиметься найбільш нужденним сім’ям.

Звернутися по допомогу в заповненні анкети, а також з іншими питаннями можна за номером підтримки: (093) 990-18-91 з понеділка до п’ятниці з 10:00 до 18:00. 

Раніше ми писали також, як планують забезпечувати житлом ВПО

Ще  ми писали про те, хто має право на субсидію на оренду житла для ВПО.

Також ми писали, які документи потрібні для працевлаштування ВПО

Оперативні новини читайте в нашому Telegram

Автор:
Ірина Мнішек

Підписуйтесь на Google News

Щоб бути у курсі останніх новин Харківщини та громад.

Підписатися