Підписка на розсилку

Хочу отримувати головні новини:

Гороскоп на тиждень 30 жовтня – 5 листопада для всіх знаків зодіаку

27.10.2023 17:20
Фото: Слобідський край
Фото: Слобідський край

Для деяких знаків зодіаку цей тиждень буде не дуже вдалим: декого чекають невдачі в фінансових справах, а декого – розлад між розумом і серцем. 

ОВЕН

 Зiрки вказують на небезпеку для репутацiї i здоров’я Овнiв. Украй несприятливий тиждень. Фiнансове становище погiршає в результатi вiрогiдної покупки або розрахунку за зробленими ранiше зобов’язаннями. Стосунки з близькими будуть непередбачуваними. Багато хто з них перевiрятиметься на жадiбнiсть, егоїзм, пихатiсть, ревнощi. Зiрки знов надають можливiсть переоцiнити цiнностi, озирнутися на свої вчинки.

Сприятливi днi – 30, 4; несприятливi – 5.

 ТЕЛЕЦЬ

 Ймовiрно, близькi Тельцям люди сповненi турботи i проявлять до них пiдвищений iнтерес. Тельцiв чекає втiлення найбiльш сильних i честолюбних прагнень. Вони можуть опинитися в центрi уваги, i це їм сподобається. Тельцi будуть цiлком щасливi, управляючи iншими людьми, вiддаючи накази i розпорядження. Трудова дiяльнiсть обiцяє їм хороший прибуток.

Сприятливi днi – 5; несприятливi – 30.

 БЛИЗНЮКИ

 Деяка метушня i необхiднiсть активної участi в багатьох справах можуть вивести Близнюкiв з душевної рiвноваги. Про вiдпочинок багатьом доведеться забути – турботи не дадуть присiсти нi на секунду. Будь-яка iнiцiатива або активний рух в iнших сферах дiяльностi може принести Близнюкам втому i незадоволенiсть.

Сприятливi днi – 2; несприятливi – 4.

 РАК

 Тиждень осягнення iстини, роздумiв над призначенням. Його подiї примусять Ракiв побувати в становищi людини, скривдженої ними. Дiї Ракiв можуть принести вiдчутний позитивний результат. Почуття i емоцiйне життя стануть багатшими, а думки конкретнiшими. Хороший тиждень для початку оздоровчих процедур, вiдмови вiд шкiдливих звичок.

Сприятливi днi – 30; несприятливi – 1.

 ЛЕВ

Несприятливий тиждень. Ймовiрно, що все, за що ви не вiзьметеся, даватиметься вам нелегко, хоча грошовi проблеми на якийсь час вiдступлять. Левам-жiнкам слiд наближати до себе тiльки гiдних своєї уваги людей. Зiрки вказують на небезпеку, що загрожує вашому здоров’ю. Уникайте фiзичних i нервових перевантажень, дiяльностi, по’язаної з ризиком.

Сприятливi днi – 5; несприятливi – 31.

 ДIВА

 Несприятливий тиждень, вiдмiчений агресiєю. Друга половина тижня буде пов’язана з отриманням iнформацiї, контактами, переговорами, встановленням партнерських i романтичних зв’язкiв. Може трапитися так, що прагнення Дiв бути чарiвними зробить їх смiшними.

Сприятливi днi – 30; несприятливi – 3.

 ТЕРЕЗИ

 Цей тиждень сприятливий для самовираження i змiцнення авторитету. Вдалому ходу справ сприятиме нестандартний пiдхiд до ситуацiї. Цей перiод припускає пiдключення космiчної енергiї, внутрiшнє i зовнiшнє перетворення. Вашi неповторнiсть i загадковiсть привернуть представникiв протилежної статi. Ймовiрне вiдновлення старої серцевої прихильностi, про яку ви нiколи не забували.

Сприятливi днi – 2; несприятливi – 31.

 СКОРПIОН

 Скорпiонiв чекає загалом вдалий тиждень. Вiн хороший для активного вiдпочинку, дитячих свят, галасливої веселостi. Самотнiм Скорпiонам обiцяють романтичну зустрiч, а сiмейнi люди можуть вiдчути оновлення почуттiв. Позитивнi тенденцiї попереднього тижня знайдуть своє вираження. Зiрки розташованi настiльки добре, що будь-якi справи вдаватимуться з першого разу. Сприятливi днi – 30, 5; несприятливi – 4.

 СТРIЛЕЦЬ

 Несприятливий для будь-якої серйозної справи тиждень. Вiн принесе Стрiльцям розлад мiж розумом i серцем. Задумане може не втiлитися в життя. Невиправданий ризик i шкiдливий азарт – цілком можливе невезiння. Несприятливий тиждень для спiлкування зi спiвробiтниками або начальством, звернення до установ або органiзацiй. Імовiрне нове знайомство, можлива цiкава пропозицiя, яку слiд серйозно продумати. Швидше за все, вона не виправдає сподівань.

Сприятливi днi – 3; несприятливi – 5.

КОЗЕРIГ 

 У цей тиждень можуть активiзуватися недоброзичливцi i конкуренти Козерогiв-чоловiкiв. Тиждень вдалий лише для здобуття знань. Цей перiод припускає звiльнення вiд залежностi, недолiкiв, отримання нових джерел енергiї, розширення меж своїх можливостей. Початок тижня буде пов’язаний з серйозними провокацiями, пригодами або несподiванками, якi виявляться неприємними.

Сприятливi днi – 1; несприятливi – 31.

 ВОДОЛIЙ

 Вiрогiднi конфлiкти, втрати, обмани. Будьте готовими до того, що хто-небудь зранку зiпсує вам настрiй, i ви захочете перекласти власну провину на iнших. Зробивши спробу розрядитися, ви втягнете в конфлiкт когось з близьких. Споживче ставлення до покровителiв може поставити Водолiїв в повну залежнiсть вiд них. А ось на вихiдних імовiрне здiйснення всього позитивного, що намiчалося ранiше. Зростуть сексуальний потенцiал i особиста чарiвнiсть.

Сприятливi днi – 2; несприятливi – 5.

 РИБИ

 На початку тижня вас чекають розчарування i обмани. Багато Риб зiткнуться зi зрадою i ницiстю. Це може послужити причиною нервового зриву або депресивного стану. Друга половина тижня характеризується перетворенням, очищенням, отриманням нових вражень. Багато Риб будуть здатнi змiнити свою поведiнку i навiть зовнiшнiй вигляд. Будьте готовими до не зовсiм доброзичливого ставлення до вас недавнiх приятелiв.

Сприятливi днi – 31, 4; несприятливi – 30.

 

Автор:
Ірина Мнішек

Підписуйтесь на Google News

Щоб бути у курсі останніх новин Харківщини та громад.

Підписатися